Product successfully added to your shopping cart.

PRIVACY & VEILIGHEID

MushMagic – Privacy en Veiligheid

JE PRIVACY IS CRUCIAAL VOOR MUSHMAGIC

Bij MushMagic begrijpen we helemaal waarom je privacy belangrijk voor je is en geloven we er sterk in dat onze website dat zou moeten reflecteren. Je kan worden gevraagd om ons bepaalde persoonlijke informatie te verstrekken om bepaalde functies van onze website te kunnen gebruiken. Wees er echter van verzekerd dat alle verstrekte gegevens zorgvuldig bewaard en beveiligd worden. De onderstaande informatie zal je helpen te begrijpen hoe we die verzamelen en gebruiken. Lees deze pagina alsjeblieft aandachtig door en twijfel niet om contact met ons op te nemen als je vragen of zorgen hebt.

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met het verzamelen en gebruik van je informatie door MushMagic zoals beschreven in dit Privacybeleid. Wees ervan op de hoogte dat deze voorwaarden in de loop van de tijd kunnen veranderen, zonder aankondiging en naar onze keus. Door gebruik van deze website voort te zetten, ga je akkoord met alle veranderingen in dit beleid.

WELKE INFORMATIE VERZAMELEN WE EN WAAROM?

MushMagic verzamelt automatisch niet-persoonlijke, algemene statistieken zonder voorgaande kennis of toestemming. Deze informatie wordt door de meeste websites doorgaans verzameld en bevat het gebruik van cookies, waardoor we inhoud kunnen personaliseren en gebruik en voorkeuren kunnen bijhouden.

Naast de niet-identificeerbare informatie die hierboven is beschreven, verzamelen we ook persoonlijke informatie over jou, als klant, om:

  • aankopen via onze website te verwerken, te verzenden en de betaling ervan te innen;
  • te helpen bij problemen met aangeschafte producten of geleverde diensten; 
  • je op de hoogte te houden over veranderingen in product, service of prijs; en 
  • de validiteit en oprechtheid van recensies over onze producten te waarborgen.

We zullen je natuurlijk eerst om toestemming vragen voordat we dit soort informatie verzamelen door je te vragen om een account bij ons aan te maken. Afhankelijk van je gebruik van onze website, kan je gevraagd worden om: je emailadres, geboortedatum, naam, adres, telefoonnummer en KvK-nummer.

Je kunt er gerust van zijn dat je persoonlijke informatie bij ons veilig wordt opgeslagen; het zal niet gebruikt of openbaar gemaakt worden zonder je toestemming of zoals vereist is volgens de wet.

HOE KAN IK MIJN INFORMATIE VERWIJDEREN?

Neem alsjeblieft contact op met ons Klantenserviceteam via het formulier op onze Contactpagina als je je account wil verwijderen. Zodra je aanvraag eenmaal ontvangen en verwerkt is, zullen we je informatie binnen redelijke termijn verwijderen. Volgens de wet zijn we vereist om bepaalde details voor een bepaalde tijd (veilig) op te slaan.

ZAL MIJN INFORMATIE GEDEELD WORDEN?

Onze klanten zijn gesteld op hun privacy, en wij zijn dat ook. Daarom zal MushMagic identificeerbare informatie die via onze website verzameld is niet verkopen, ruilen of openbaar maken aan derden. De volgende uitzonderingen zijn van toepassing:

  • Om je betaling te verwerken, kunnen we informatie uitwisselen met betaaldiensten, zoals een creditcardprovider. Je kunt er echter zeker van zijn dat alle betaaldiensten die we gebruiken grondig gecontroleerd en gescreend zijn en dat ze dezelfde strikte privacystandaarden als wij hanteren.
  • Indien vereist door de wet moeten we misschien informatie delen met autoriteiten. Als een overheidsinstantie bij ons een verzoek indient, dan zullen we hier alleen gehoor aan geven als dat overeenkomt met de wettelijke verplichtingen.
  • Niet-identificeerbare statistieken kunnen gedeeld worden met derden voor advertentie- of marketingdoeleinden. We zullen op deze manier nooit persoonlijke details delen!

We nemen je privacy heel serieus en waarderen het vertrouwen dat je in ons toont. Daarom beperken we de interne toegang tot klantgevoelige informatie, vernietigen we al het papierwerk van ons kantoor op professionele wijze en gebruiken we hightech veiligheidssystemen om toegang tot je gegevens zonder toestemming te voorkomen.

MushMagic – Privacy en Veiligheid