Product successfully added to your shopping cart.

Dosering van Magic Truffels

Magische truffels hebben de kracht om werelden met elkaar te mengen, waarbij je onderbewustzijn door de kosmos zweeft. Patronen dienen zich aan, muziek wordt gezien als een caleidoscoop van kleuren en je bewustzijn van tijd is weg. Een vier uur durende trip kan aanvoelen als een dag. Een trip veroorzaakt door truffels geeft je vaak een uniek helder gevoel en verdiepende gedachten, waardoor het geen verrassing is dat ze een steeds populairdere vorm worden van het consumeren van psychoactieve drugs. Aangezien je de kracht en duur van je trip onder controle kunt houden met een paar eenvoudige tips, zijn truffels een middel waar velen van kunnen genieten.

Indien het concept van slechte trips en het ontdekken van het uiterste van je geest je echter angstig maakt, hebben we een overzicht samengesteld met de belangrijkste stappen die je moet nemen om te genieten van truffels. Waaronder de verschillende pluspunten van truffels; hoe je je eigen truffelthee maakt en hoe je een slechte trip indamt en herkent.

WELKE DOSERING MAGIC TRUFFELS?

Het kiezen van de juiste dosering en sterkte truffels komt altijd aan op persoonlijke voorkeur en je ervaring met trippen. Je huidige welzijn en stemming zijn beide belangrijke factoren om in gedachten te houden bij het bepalen van de juiste hoeveelheid truffels voor je trip. Trippen in een slecht humeur wordt sterk afgeraden, onthoud dat truffels de gedachten en gevoelens in je geest alleen maar versterken, als die beelden negatief zijn, zal je ervaring ook negatief zijn.

Magic Truffels

Hier is een lijst van onze magic truffels, gerangschikt op een schaal van 1-5, van mild tot zeer sterk:

  • Psilocybe Mexicana 2.5
  • Psilocybe Pajaritos 3
  • Psilocybe Tampanensis 3
  • Psilocybe Atlantis 3.5
  • Psilocybe Fantasia 3.5
  • Psilocybe Mokum 4
  • Psilocybe Pandora 4.5
  • Psilocybe Hollandia 5
  • Psilocybe Utopia 5

Als je een dosering van 5 gram magic truffels neemt, dan is het effect mild, maar duidelijk aanwezig. Met 10 gram wordt het een intense ervaring en met een dosering van 15 gram, kun je spreken van een zeer heftige trip. Houd dit in gedachten als je onze 2 sterkste magic truffels neemt: Psilocybe Hollandia en Psilocybe Utopia. Een volledige 15 gram wordt alleen aanbevolen aan de meest ervaren psychonauten!

Goed om mee te beginnen is een dosis van 5 gram. Een van de 2.5-3.5 sterke truffels van de lijst hierboven is geschikt voor je eerste trip. Zo kun je voorzichtig vertrouwd raken met de situatie en kom je erachter hoe je reageert op de psychoactieve ervaring. Specifiekere informatie over de sterktes en doseringen, vind je op de productpagina's van onze magic truffles.

Magic Truffel Thee

Magic TRUFFELTHEE MAKEN

Magic Truffels samenbrengen met het klassieke Britse verleden; thee kan een geweldige manier zijn om truffels te consumeren. Ze zijn niet het lekkerste in de wereld en deze methode verlaagt de drempel. De dosering blijft grotendeels gelijk, dus als het je eerste trip is, houd je dan aan het advies hierboven. Het enige wat je in gedachten moet houden, is dat vloeistof eerder in het lichaam wordt opgenomen, dan wanneer je truffels eet, dus je trip begint eerder en wordt sneller opgebouwd dan wanneer je ze gewoon eet.

Hoe je Magic Truffelthee maakt:

1. Snijd, breek of pers je gekozen truffels in kleinere stukken. Hoe kleiner, hoe beter. Dit zorgt er niet alleen voor dat de truffels beter opgenomen worden in de thee, maar maakt het ook gemakkelijker om ze te eten als je je thee op hebt.

2. Kook wat water, maar doe het kokende water NOG NIET bij de truffels. Het is belangrijk dat de hoeveelheid water aangepast is aan de sterkte van je nieuwe brouwsel. Een standaard mok is goed om mee te beginnen.

3. Zorg dat het kokende water iets afkoelt, doe het in de mok met truffels en laat het 10-15 minuten staan. De actieve componenten van truffels worden door de extreme hitte afgebroken, dus daarom is het belangrijk om het water niet toe te voegen als het nog kookt.

4. Roer voorzichtig, en drinken maar. Je kunt op dit moment ook suiker of honing toevoegen om de intense smaak wat af te vlakken. Ik zou het aanraden!

5. Zorg ervoor dat je de overgebleven stukken van de truffels op de bodem van de mok of kop consumeert, voor het maximale effect. Het enige wat nu nog overblijft, is achterover leunen en van de reis genieten.

VOORBEREIDEN OP EEN GOEDE TRIP

Bij het nemen van truffels is een goede voorbereiding van groot belang. Om de beste resultaten te bereiken, wordt het aangeraden om ze op een lege maag in te nemen. Hierdoor kan je lichaam de actieve substanties van de truffels sneller afbreken. Als je je dosering en soort truffel hebt gekozen en je ontbijt hebt overgeslagen, ben je bijna klaar om te beginnen. De ervaring van het trippen beïnvloedt al je zintuigen. Geluid, zicht, geur; daarom is je omgeving van groot belang. Voor een beginnende psychonaut hebben we een aantal adviezen.

Zorg ervoor dat je agenda leeg is, je wilt niet dat je moeder, baas, of een ander belangrijk iemand binnen komt stormen als je door de kosmos zweeft.

Kies je omgeving. Ervaren trippers zeggen dat het park of het bos een ongelooflijke plek is om te trippen. Als het je eerste keer is, wordt iets eenvoudigs als je kamer of een andere bekende omgeving aanbevolen.

Muziek! De ervaring van het luisteren naar muziek terwijl je tript op truffels is iets dat je nooit zult vergeten. Het kiezen van een afspeellijst die goede herinneringen oproept, is vaak het beste, of een persoonlijke favoriet: melodieuze dubstep. Er zijn veel urenlange mixen verkrijgbaar op het internet, dus zorg ervoor dat je wat rondkijkt en luistert, om te ontdekken wat je leuk vindt.

Bad trip Magic Truffels

HOE JE EEN BAD TRIP INDAMT

De eerste stap voor het omgaan met een bad trip is door te accepteren dat het op een gegeven moment toch wel gebeurt. Het zou niet moeten resulteren in een complete bad tripervaring, maar moet meer als een cyclus in de trip worden gezien. De manier waarop magic truffels onze geest beïnvloeden en ons innerlijke bewustzijn naar voren brengen, kan vaak tot zorgen of angstgedachten leiden. Zelfs zoiets eenvoudigs als het naar het toilet gaan, kan tot een bad trip leiden. Hierbij worden onze gedachten zo in beslag genomen door de activiteit, zoals het naar het toilet gaan, en beginnen we allemaal obstakels en barrières te zien.

Als je je om iets zorgen maakt, gaan de gedachten daarover vaak rondspoken door je hoofd. Stel je nu hetzelfde scenario voor, maar dan met patronen op de muur die vormen aannemen, en niet zomaar vormen, maar vormen van de winkel of een persoon waar je bang voor bent. Op deze manier creëert je brein een barrière. Hoewel die belemmering slechts in je geest zit, kunnen de unieke kenmerken van truffels die barrière tot leven brengen, waardoor je denkt dat deze echt bestaat. Wacht. Als je voelt dat je in een cyclus belandt van angst en zorgen, verander dan van onderwerp. In dit geval kan dat met muziek te maken hebben of met iets op TV. Probeer je te richten op positieve elementen, of dat nu iets is in je directe omgeving of een positieve gedachte. Wees tot slot niet ongerust als je voelt dat je in deze cyclus terechtkomt. Door te weten dat dit waarschijnlijk op een bepaald moment zal gebeuren, ben je beter voorbereid, en door te beseffen dat het ook weer overgaat, kun je die slechte cyclus overwinnen en genieten van de verlichtende tripervaring.

 

MushMagic

Magic Truffels