Product successfully added to your shopping cart.

Groothandelinformatie

MushMagic – Groothandelinformatie

Kweek Je Bedrijf

Ons bedrijf is heel snel aan het groeien, en dat betekent dat jouw bedrijf daar enorm van zou kunnen profiteren, waardoor je je op een bredere doelgroep kan richten, nieuwe klanten aan kan trekken en je aantal bezoekers kan verhogen.

Als een van de grootste magictruffelkwekers van Nederland zijn we heel gepassioneerd over psychedelische paddenstoelen en eraan toegewijd om alleen de beste producten op de markt te brengen. Met bijna 20 jaar ervaring zijn we toegewijd aan al onze klanten en kunnen we tijdens het bestelproces met trots deskundige ondersteuning en advies bieden.

Onze bekende kleine zilveren blikjes bevatten een uniek scala aan magic truffels. Na het verbod op paddo’s in 2008, besloten we een nieuwe uitdaging aan te gaan en psychedelische truffels te gaan kweken en breeden. Na jaren hard werk door een aantal nogal getalenteerde mensen, is MushMagic de trotse ouder geworden van de Psilocybe Mexicana, Pajaritos, Fantasia, Tampanensis, Utopia, Mokum, Atlantis, Pandora, Valhalla en Hollandia.

We koesteren kwaliteit van begin tot eind. Onze Truffels worden altijd vers geleverd in speciaal gekoelde verpakkingen. Wanneer een bestelling voor 15u wordt geplaatst, wordt het diezelfde dag nog verzonden*.

CREËER JE GROOTHANDELACCOUNT

Het aanvragen van een MushMagic-groothandelaccount is heel makkelijk. Stuur ons je verzoek via het formulier op onze contactpagina en ons team zal contact opnemen. We leveren alleen aan geregistreerde bedrijven in Nederland en vereisen je KvK- (of CoC-) nummer om je account te registreren.

EXTRA’S EN VOORDELEN

We bieden al onze betalende klanten gratis promotiemateriaal, inclusief: posters, raamstickers, flyers etc. Als je bij je aankoop extra materiaal nodig hebt, kun je ons dat gewoon laten weten tijdens het bestellen.

DIGITALE BEELDRECHTEN

Onze hogeresolutiefoto’s zijn beschikbaar voor gebruik voor officiële Mushmagic-verkopers, die ze gratis kunnen downloaden van onze website.

BETALING & BEZORGING

Eerste bestellingen worden verzonden nadat de betaling is ontvangen. Volgende bestellingen kunnen op krediet worden betaald. Om de kwaliteit van onze magic truffels te garanderen, leveren we alleen op werkdagen. Ze worden allemaal vers bevoorraad en blijven ongeveer drie maanden goed, maar elke verpakking is ook voorzien van een individuele vervaldatum.

VRAGEN?

We zijn er voor je bij elke stap en delen graag informatie die je kan helpen om je bedrijf op te bouwen. Twijfel alsjeblieft niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of als je onderdeel wil uitmaken van de familie!

MushMagic – Groothandelinformatie