Product successfully added to your shopping cart.

Algemene Bestelvoorwaarden

Dit zijn onze Algemene Bestelvoorwaarden. Lees deze goed door en je dient deze voorwaarden te accepteren als je een bestelling bij ons plaatst.

Bij het plaatsen van een bestelling op onze website bevestig je dat je oud genoeg bent en volledig op de hoogte bent van eventuele juridische restricties met betrekking tot bezit en consumptie van Magic Truffels in het land waar je je bevindt. Tevens bevestig je day MushMagic niet verantwoordelijk kan worden gehouden voor je a) bezit b) consumptie c)schade die voortkomt uit het plaatsen van een bestelling bij MushMagic.

1. Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om een bestelling bij MushMagic te kunnen plaatsen.

2. Je dient in een goede mentale en lichamelijke staat te zijn om Magic Truffels te consumeren. Gebruik geen Magic Truffels als je je niet lekker voelt, depressief bent, een schizofrene aanleg hebt of medicatie gebruikt.

3. Het gebruik van Magic Truffels is volledig je eigen verantwoordelijkheid. MushMagic kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige schade in welke vorm dan ook die voortkomt uit de consumptie van Magic Truffels.

4. Om een bestelling te kunnen plaatsen dienen de Magic Truffels legaal te zijn in het land waar je je bevindt. Magic Truffels zijn 100% legaal in Nederland, maar er zijn zoveel landen met verschillende wetgeving dat we dat niet allemaal kunnen bijhouden. Het is je eigen verantwoordelijkheid om de legale status van Magic Truffels in je land te controleren.

5. Onze producten zijn geen medicijn en dienen dan ook niet als zodanig gebruikt te worden.

6. Bewaar het product op een veilge plek, onbereikbaar voor kinderen (en dieren).

7. Lees aub onze website met alle informatie goed door en houdt je daaraan.

8. Neem geen contact met ons op met de vraag om illegale drugs, inclusief cannabis. We verkopen dit niet.

9. MushMagic kan geen betalingen terugboeken als de producten tijdens verzending worden geconfisceerd. Tevens zijn we niet verantwoordelijk voor eventuele cash betalingen die verloren raken tijdens het versturen naar onze postbus.

Bij het plaatsen en betalen van een bestellling bevestig je dat je bovenstaande Bestelvoorwaarden hebt gelezen en dat je deze hebt aanvaard.