Product successfully added to your shopping cart.

Over MushMagic

MushMagic – Over Ons

Ons Psychedelische Verhaal

Psilocybine zit in ons bloed, letterlijk! Bij MushMagic geloven we dat paddo’s van hoge kwaliteit voor iedereen gemakkelijk verkrijgbaar zouden moeten zijn om te proberen. Met dat doel in ons achterhoofd kweken we ze al sinds 1998. Dus toen psychedelische paddenstoelen in 2008 werden verbannen in Nederland, besloten we om het heft in eigen handen te nemen. Onder leiding van een aantal innovatieve en eerlijk gezegd getalenteerde individuen is ons team begonnen met het kweken van magic truffels.

MushMagic | Kwaliteit Boven Alles

Wij zijn heel trots op de kwaliteit van ons product en gebruiken alleen het beste voor onze baby’s; inclusief vers gekweekte sclerotia met een hoog psilocybinegehalte. Al onze magic truffels moeten voldoen aan onze kwaliteitseisen en worden regelmatig getest om topkwaliteit en versheid te garanderen.

Niets kan de natuur in haar puurste vorm verslaan; dat is waarom we geen kunstmatige toevoegingen of mestvormen gebruiken, alleen puur natuurlijke sclerotia. Dat betekent dat je de beste, pure en natuurlijke magie van Moeder Natuur krijgt.

MushMagic | Een Strain Voor Elke Bui

Als je een doos MushMagic truffels koopt, kan je uit 9 verschillende soorten kiezen. Welke strain je ook kiest, je zal een ervaring ontvangen die een onuitwisbare indruk achterlaat.

Gebruik onze sterrenkaart om te bepalen welke magic truffels bij je gemoedstoestand en behoeftes passen, of neem contact op met ons team voor een persoonlijke aanbeveling. Elk individueel teamlid heeft diepgaande kennis en ervaring die hij of zij graag deelt.

MushMagic Truffles Sterrenkaart

Psilocybe MexicanaPsilocybe Pajaritos | Psilocybe Fantasia | Psilocybe Tampanensis | Psilocybe Utopia | Psilocybe Mokum | Psilocybe Atlantis | Psilocybe Pandora | Psilocybe Hollandia

We zijn heel gepassioneerd over magische truffles en ons gevarieerde aanbod van MushMagic-strains komt tegemoet aan elke behoefte. Nieuw in de scene, maar wil je de visuals weleens proberen? Dan zal je dol zijn op onze Psilocybe Fantasia, een relatief milde strain die uitblinkt met haar visuele prestaties. Zit je vast in een sleur en wil je de dingen anders bekijken? Onze Psilocybe Mokum en Tampanensis staan erom bekend dat ze geweldige filosofische trips opwekken. En dan zijn er natuurlijk de befaamde Psilocybe Hollandia en Utopa; zij brengen zelfs de meest ervaren psychonaut een levensveranderende ervaring.

Welke strain je ook kiest, elke strain bevat dezelfde actieve stoffen. Om verschillende ervaringen op te wekken, verschil de hoeveelheid waarin die stoffen aanwezig zijn van strain tot strain.

MushMagic | Waarom Psychedelische Truffels?

Dus waarom magic truffels? Omdat ze leuk, ontspannend en inspirerend zijn. Omdat ze mensen samenbrengen, dichter bij de natuur brengen, en helderheid en antwoorden bieden aan hen die ervoor kiezen om alleen te trippen. Omdat ze ons toestaan om te groeien en te helen. En simpelweg omdat ze ons gelukkig maken.

MushMagic Paddo's