Product successfully added to your shopping cart.

Clarity Microdosing Pack

Het MushMagic Clarity Microdosing Pack is een makkelijke manier om kennis te maken met het microdoseren van magic truffles. Het pack bevat zes 1g doses, die makkelijk in te nemen zijn en net zo geschikt voor beginners als voor ervaren gebruikers zijn. Het Microdosing Pack is daarbij makkelijk aan te passen aan persoonlijke wensen.

 

€ 14.99 incl. Btw

SSMM0012

Ga verder

MushMagic Clarity Microdosing Pack: de eerste keuze voor microdosing

Psilocybine wordt al eeuwenlang gebruikt vanwege de psychedelische effecten, waarbij een euforisch gevoel gepaard kan gaan met een fysieke buzz of zelfs hallucinaties. Hoewel de stof nog steeds veel gebruikt wordt om een dergelijk effect te ervaren, komt microdosing ook steeds meer op. Dit biedt de mogelijkheid om op een gecontroleerde manier van de potentiële voordelen van psilocybine te profiteren. Het MushMagic Clarity Microdosing Pack maakt microdosing makkelijker dan ooit.

Elk Microdosing Pack bevat speciaal geselecteerde magic truffles, waarmee microdosing voor iedereen toegankelijk wordt. In het pack zitten zes 1g doses die geschikt zijn voor dagelijks gebruik en afgestemd kunnen worden op elk microdosing-schema. Daarmee is het perfect voor zowel beginners als ervaren gebruikers.

Gebruik van het Microdosing Pack

Het gebruik van het MushMagic Clarity Microdosing Pack is heel simpel. Doorgaans nemen mensen een microdosering van 1g op dag 1 en wachten ze vervolgens twee dagen voordat ze een volgende innemen. Maar zoals voor de meeste dingen geldt, is er geen 'one size fits all'-manier als het om microdosing gaat. Dat betekent dat het schema helemaal naar wens kan worden aangepast. Bovendien bestaan er handige calculators waarmee gebruikers kunnen voorkomen dat ze sterke, psychedelische effecten ervaren. Voor beginners is een dosering van 0,2 tot 1g vaak een goed startpunt.

Mogelijke bijwerkingen

Microdosing kan ook enkele bijwerkingen hebben. Hoewel de volgende effecten relatief zeldzaam zijn, verschilt de ervaring per persoon. Bij zorgen over microdosing is het verstandig een arts te raadplegen.

  • Verminderde eetlust
  • Insomnia
  • Maag- en darmklachten
  • Verhoogde angstgevoelens
  • Minder energie, focus of een sombere stemming
  • Cognitieve problemen

Bewaaradvies

Ongeopend, blijft het Microdosing Pack in de koelkast maximaal twee maanden goed. Na opening van het pack moet het binnen drie weken gebruikt worden. Een geopende dosering kan maximaal twee dagen in de koelkast bewaard worden. Buiten het bereik van kinderen houden.

    Nobody has posted a review yet    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up

4 other products in the same category: