Product successfully added to your shopping cart.

Energy Microdosing Pack

Het MushMagic Energy Microdosing Pack is een speciaal samengestelde selectie magic truffles voor mensen die dagelijks van de voordelen van psilocybine willen profiteren, zonder de intense effecten van een volle dosering te ervaren. Elk pack bevat zes 1g doses verse truffles, perfect voor microdosing. Het gebruiksschema kan naar wens worden aangepast om optimaal van de magic truffles te profiteren.

 

€ 14.99 incl. Btw

SSMM0014

Ga verder

MushMagic Energy Microdosing Pack: de makkelijke manier om van magic truffles te profiteren

Psilocybine is de belangrijkste stof in paddo's en truffles en kan in hoge doses zorgen voor een intense psychedelische trip, waarbij mensen een euforisch gevoel, fysieke effecten en hallucinaties kunnen ervaren. Psilocybine paddenstoelen hebben van oudsher een plaats in traditionele spirituele activiteiten in culturen over de hele wereld. Tegenwoordig kiezen echter steeds meer mensen voor microdosing. Microdosing biedt de mogelijkheid om in het dagelijks leven van paddo's en truffles te profiteren, maar dan zonder overweldigende effecten te ervaren.

Het MushMagic Energy Microdosing Pack maakt met speciaal geselecteerde magic truffles microdoseren makkelijker dan ooit. Het pack is zo samengesteld dat gebruikers alles kunnen ervaren wat truffles te bieden hebben, maar dan zonder dat het ze belemmert in hun dagelijks leven. Er zitten zes 1g doses verse magic truffles in, meteen klaar voor gebruik.

Gebruik van het Microdosing Pack

Het MushMagic Energy Microdosing Pack is bijzonder makkelijk te gebruiken. Men gebruikt meestal een microdosis van 1g op dag 1, om vervolgens twee dagen over te slaan en dan op dag 4 weer een dosering te nemen. Er bestaan echter verschillende opvattingen over microdosing, en het schema is naar wens aan te passen. Voor beginners kan een dosering van tussen de 0,2 en 1g al genoeg zijn om de potentiële effecten te ervaren.

Mogelijke bijwerkingen

Microdosing kan ook enkele bijwerkingen hebben (zie hieronder). Hoewel deze zeldzaam zijn, verschilt de ervaring per persoon. Bij zorgen over microdosing is het verstandig een arts te raadplegen.

 • Verminderde eetlust
 • Insomnia
 • Maag- en darmklachten
 • Verhoogde angstgevoelens
 • Minder energie, focus of sombere stemming
 • Cognitieve problemen

Bewaaradvies

Ongeopend, blijft het Microdosing Pack in de koelkast maximaal twee maanden goed. Na opening van het pack moet het binnen drie weken gebruikt worden. Een geopende dosering kan maximaal twee dagen in de koelkast bewaard worden. Buiten het bereik van kinderen houden.

  Nobody has posted a review yet  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

4 other products in the same category: