Product successfully added to your shopping cart.

Goede tips voor goede trips

Een trip met psilocybine is niet zomaar iets en kan voor sommige mensen een heftige ervaring zijn. Het is dan ook belangrijk dat je goed voorbereid en onder de juiste omstandigheden aan een trip begint.

Hier enkele tips voor goede trips:

Voel je lekker als je gaat trippen

Zorg dat je je lekker voelt en in een goede conditie bent. Paddo's zijn emotieversterkend. Als je in een slechte bui bent en je niet lekker voelt, heb je een vele malen grotere kans op een vervelende ervaring dan als je je wel prettig voelt.

Kies een relaxte en vertrouwde omgeving

Zorg voor een vertrouwde en relaxte omgeving met mensen waar je je vertrouwd bij voelt. Zeker bij een stevige trip is een onbekende locatie met onbekende mensen een goed recept voor een slechte ervaring. Geloof ons maar, een trip op zatermiddag in een drukke winkelstraat is geen pretje...

(Bovenstaande 2 punten worden ook wel de 'Set en Setting' van een trip genoemd.)

Neem de tijd

Neem de tijd, zowel voor als na de trip. Een paddotrip kan een heftige ervaring zijn. Het is dan ook belangrijk om hier de tijd voor te nemen. Bereid jezelf geestelijk voor voordat je gaat beginnen. Ga dus niet meteen trippen direct na een heftige werkdag terwijl je hoofd nog vol zit met de dingen die overdag gebeurd zijn. Neem ook na de trip rustig de tijd. Bij een heftige trip heeft je geest even tijd nodig om de gebeurtenissen te bevatten en te relativeren. Wij zorgen er altijd voor dat we de dag na de trip weinig tot geen verantwoordelijkheden hebben, zodat we ons rustig kunnen focussen op datgene wat er tijdens de trip is gebeurd.

Neem Magic Truffels op een lege maag

Neem de Magic Truffels op een lege maag. Hierdoor zal de psilocybine sneller in het lichaam worden opgenomen en verlaagt het de kans op misselijkheid tijdens het begin van de trip. Wij houden altijd minimaal 3 uur aan tussen de laatste maaltijd en de consumptie van de Magic Truffels. Het liefst eten we de dag zelf bijna niets. Datgene wat we eten is gezond en licht verteerbaar.

Zorg voor een 'Sitter'

Een sitter is iemand die nuchter is en ervoor zorg draagt dat alles goed verloopt en eventueel mensen op hun gemak kan stellen. Zeker voor beginners is het aan te raden om er een sitter bij te hebben.

Zet alvast eten en drinken klaar

Zet voor de trip alvast wat water, vruchtensap of kruidenthee en iets lichts eetbaars klaar. Het effect van Magic Truffels houdt 3-6 uur aan, dat is best lang. Vaak wordt vergeten om tijdens een trip iets te eten en te drinken. Soms kan dit erg lastig zijn omdat je helemaal geen honger of dorst hebt. Toch is het dan verstandig om even wat te eten en te drinken. Zet jezelf ertoe. En soms kan het ook erg lastig zijn omdat je simpelweg geen idee meer hebt waar de koelkast staat. Het is dan altijd handig om het vast bij de hand te hebben.

Niet combineren met andere bewustzijnveranderende middelen

Gebruik geen Magic Truffels in combinatie met andere bewustzijnveranderende middelen en/of drugs. Psychedelica zoals psilocybine geven een ervaring die op zichzelf staat. Een mix met middelen die een andere uitwerking hebben op lichaam en geest is dan ook niet aan te raden en zal in veel gevallen alleen maar zorgen voor een mindere/vervelende ervaring. We hebben hier zelf 1 uitzondering op: Cannabis. Een beetje wiet voor en aan het einde van de trip werkt voor ons zeer ontspannend. Uiteraard verschilt dit heel erg per persoon.