Product successfully added to your shopping cart.

Valhalla Magic Truffels

De Valhalla truffles zijn onze allersterkste magic truffels. Deze speciale en zeldzame soort is zeer gewild en als een van de weinige shops kunnen wij ze leveren. Voor fans van alles wat psychedelisch is en die een stap verder willen gaan, zijn Valhalla truffles de ideale uitkomst!

 

€ 22.99 incl. Btw

Ga verder

Psilocybe Valhalla Truffel: fenomenaal trippen

De Valhalla truffel is de sterkste die er bestaat en vaak moeilijk te bemachtigen. Sterker nog, wij bij MushMagic zijn een van de weinigen die hem op voorraad hebben! De truffle heeft een mysterieuze oorsprong en het is onduidelijk waar hij precies is ontstaan. Behoort hij tot een extreem zeldzame, wilde soort? Of is de truffle in een laboratorium door een waanzinnige psychonaut gemaakt? Wat we wel weten, is dat hij onovertroffen is als het om sterkte gaat en een ongelooflijke trip opwekt.

Het effect van Valhalla truffles

Verwacht een volwaardige trip, met psychedelische visuals, een diepe en filosofische manier van denken, een gevoel van harmonie met je omgeving en intense prikkeling van de zintuigen. Uiteraard kun je dit wel beperken met een lagere dosering of juist met een hogere versterken. Hoe dan ook, als je een betrouwbare en krachtige trip wilt, zit je met Valhalla zeker goed!

Valhalla Truffles: sterkte, dosering en gebruik

We raden aan om te starten met een lage dosering van deze truffles, tenzij je een ervaren tripper bent. 3 gram veroorzaakt een merkbare high, zonder een 'trip' op te wekken, maar is genoeg voor aangename effecten. Rond de 5 gram ervaar je een licht effect. Je merkt daarbij dat de realiteit vervormd raakt en je gedachten beginnen te veranderen. Vanaf 7,5 gram wordt de trip nog heftiger. De ervaring kenmerkt zich hierbij door sterke visuals, auditieve hallucinaties en krachtige fysieke sensaties.

De makkelijkste manier om ze te gebruiken, is het vers eten van de truffles. Je kunt er echter ook thee van zetten. Daarbij is het wel belangrijk dat je ze niet in kokend water doet, aangezien dat de psilocybine afbreekt.

Bewaren:

Onze magic truffels worden vers geleverd, en in de afgesloten verpakking kun je ze tot twee maanden in de koelkast bewaren. Na het openen moet je de truffles echter binnen twee dagen gebruiken. Je kunt ze ook drogen om ze in principe oneindig te bewaren.

Waarschuwing!

Magic truffels bevatten psilocybine en psilocine en beide stoffen zijn krachtige hallucinogenen. Het is dan ook belangrijk dat je zorgvuldig met hallucinogene drugs omgaat. Lees ook onze gids over veilig trippen. Zorg in ieder geval dat je in een veilige omgeving bent, en vraag iemand in de groep om als 'tripsitter' te fungeren. Deze persoon blijft nuchter en let op de anderen.

    Nobody has posted a review yet    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up

9 other products in the same category: