Product successfully added to your shopping cart.

verschillen tussen Paddo's en Magic Truffels

Behalve het feit dat ze er volstrekt anders uitzien, zijn de verschillen tussen Paddo's en Magic Truffels zeer, zeer klein, misschien zelfs helemaal niet.

Paddo's en Magic Truffels bevatten beide de psychoactieve stoffen psilocybine en psilocine. De Psilocybine in Paddo's is niet anders dan de psilocybine in Magic Truffels. Voor zover bij ons bekend is er geen serieus onderzoek gedaan naar de verschillen tussen de effecten van Paddo's en Magic Truffles. We kunnen dan ook alleen maar uitgaan van onze eigen ervaring en van de ervaringen van andere mensen.

Onze eigen ervaring leert ons dat wij eigenlijk geen verschil merken. Wij hebben wonderbaarlijke ervaringen gehad met zowel Paddo's als Magic Truffels, die met elkaar vergelijkbaar waren qua beleving; zowel de visuals als de geestelijke uitdaging.

Als je ervaringen van andere mensen hoort en leest op het internet, dan zijn de meningen verdeeld. Sommige mensen rapporteren met Magic Truffels iets minder visuals dan met Paddo's. Anderen weerspreken dat weer. Sommige mensen vinden de trip met Magic Truffels makkelijker te beleven dan die met Paddo's. Anderen weerspreken dat weer. De beslissing is aan jou.

In onze overtuiging is het verschil tussen Paddo's en Magic Truffels dus nihiel. Een psilocybine trip is een zeer persoonlijke ervaring die bij iedereen weer anders is. Voor ons komt het toch altijd weer neer op de hoogte van de dosering en uiteraard de 'Set and Setting'.