De Smaak van Magische Truffels en Paddo’s Verbergen

Gepubliceerd op:
Categorieën : Default

De Smaak van Magische Truffels en Paddo’s Verbergen

De smaak van magic truffels kan niet iedereen waarderen. Gelukkig zijn er manieren om hun smaak te verbergen. Hier zijn een paar simpele recepten om je vrolijk op weg te helpen!

Niet iedereen kan de smaak van magic truffels waarderen. Gelukkig zijn er creatieve waarmee je de smaak van magic truffels kunt maskeren – door er thee van te maken of ze toe te voegen aan bepaald voedsel. Laten we eens een kijkje nemen naar een paar van die effectieve manieren om te genieten van magic truffels zonder de soms niet zo fijne ervaring van hun smaak.

WAT JE MOET WETEN ALS JE DE SMAAK VAN MAGIC TRUFFELS WIL VERBERGEN

Magic truffels werken het beste als je ze inneemt op lege maag. Als je je truffels met voedsel mixt, kun je ze voor de snelste hit en de grootste potentie daarom beter mixen met wat lichter voedsel.

TRUFFELTHEE

Magic truffelthee is een vrij makkelijke manier om de nogal merkwaardige smaak van de truffel te maskeren en weg te wassen. Ook heeft een thee die gemaakt is van je truffels het voordeel dat deze een iets snellere hit geeft dan wanneer je de truffels inneemt met voedsel. Op deze manier kan je je trip eerder beginnen en hoef je niet de dealen met de truffelsmaak.

Hoe maak je magic truffelthee

1. Vermaal, plet of snijd je shrooms of truffels zo klein mogelijk. Door het oppervlaktegebied te vergroten, zorg je ervoor dat meer van de krachtige inhoud in de thee kan trekken. De beste manier om dit te doen is om een koffiemolen te gebruiken en de shrooms te vermalen tot een heel fijn poeder.

2. Breng wat water aan de kook.

3. Verwijder het water van het vuur zodra het begint te koken en laat het even staan. De reden hiervoor is dat shrooms en magic truffels niet van al te veel hitte houden, omdat dit hun effect kan verminderen. Laat het water staan en even afkoelen – je wil dat het warm is, maar niet al te kokend.

4. Nu kun je de gepoederde truffels toevoegen en het water in een mok doen. Laat de thee 15-20 minuten trekken, terwijl je af en toe roert.

5. Roer je magic truffelthee nog eenmaal voor de laatste keer; nu is deze klaar om gedronken te worden! Als je wil, kun je de thee zoeten met wat suiker, honing of stevia.

6. Geniet!

BEDEK JE SHROOMS MET CHOCOLADE

Een andere goede manier om de smaak van je magic truffels te verbergen is om ze te bedekken met chocola. Hiervoor heb je een au bain-marie waterbad nodig en een aantal van je favoriete chocoladerepen. Au bain-marie helpt omdat je de chocolade op een lage temperatuur moet smelten. Met een steelpan en een glazen kom kun je zelf een au bain-marie waterbad maken.

1. Voeg de chocoladerepen toe en smelt ze langzaam. Wanneer je chocola is gesmolten en de mix mooi glad is, doop je je truffels in de warme chocola.

2. Roer het mengsel voorzichtig om ervoor te zorgen dat alle stukjes bedekt zijn met chocola.

3. Pak de met chocolade bedekte truffels met een vork of lepel en leg ze voorzichtig op een bakplaat om te laten drogen.

4. Stop de plaat met je chocoladeshrooms in de koelkast en laat ze afkoelen. Dit zou niet te lang hoeven duren. Na 20-30 minuten zijn je met chocolade bedekte shrooms klaar!

MAAK EEN LEMON TEK

Het maken van een Lemon Tek is waarschijnlijk de “fancieste” en effectiefste manier om van je magic truffels te genieten. Een Lemon Tek is een soort citroensapdrank die niet alleen helpt om de smaak van je truffels te verbergen. Men zegt dat het ervoor zorgt dat je de hit sneller voelt en dat het een intensere high kan geven.

Het principe achter de Lemon Tek is dat de psychoactieve stof psilocybine in truffels hun effect niet in zijn eentje veroorzaakt. Het is een zogenaamde “pro-drug” die eerst omgezet moet worden tot psilocine voordat de magie plaatsvindt. Wanneer je de truffels eet gebeurt dit normaalgesproken met behulp van het zuur in je maag.

De Lemon Tek helpt deze omzetting tot psilocine te versnellen met het zuur van citroensap. Het resultaat is dat je maag niet zo hard hoeft te werken en de trip sneller en intenser zal plaatsvinden Wat de Lemon Tek eigenlijk doet is je paddo-ervaring korter en intenser maken! Sommige shroomers zeggen dat het effect de trip niet echt intenser maakt, maar alleen sneller. Het kan hoe dan ook een goed idee zijn om met de helft van je normale dosis te beginnen voordat je weet hoe je lichaam erop zal reageren.

HOE MAAK JE EEN LEMON TEK

1. Maal je gedroogde magic truffels met een koffiemolen tot een zeer fijn poeder.

2. Giet het truffelpoeder in een klein potje of glas.

3. Pak een citroen en pers er boven je gepoederde truffels net genoeg sap uit zodat deze ermee bedekt zijn.

4. Laat het mengsel 20 minuten staan en roer het elke 5 minuten. Laat het truffel & citroenmengsel niet langer staan.

5. Drink de mix direct in één teug.

6. Je kunt nog wat water in het glas gieten, dit even roeren en zo de restjes opdrinken.

Maak je klaar voor een snellere en superkrachtige magische reis!

Dat was het! Drie geweldige manieren om de smaak van magic truffels te verbergen, zodat zelfs de gevoeligste en moeilijkste eters ervan kunnen genieten!