Tips Voor Het Gebruiken Van Magic Truffels

Gepubliceerd op:
Categorieën : Default

Tips Voor Het Gebruiken Van Magic Truffels

Magic truffels komen in veel verschillende cultivars en ondersoorten, elk met hun eigen prachtige kwaliteiten.

Deze natuurproducten kunnen prachtig variëren in hun hoeveelheden actieve substanties – een mysterieuze mix van chemicaliën die onder andere maar vooral bestaan uit psilocybine en psilocine. Magic truffels kunnen gemakkelijk thuis worden gekweekt, en verse truffels kunnen hier in onze webwinkel worden gekocht.

Of je nu een beginner bent of een ervaren gebruiker die een nieuwe variant magic truffels wil gebruiken, het is verstandig om voorzichtig om te gaan met de doseringen. Als je 5g magic truffels neemt, is dat meestal een milde dosering en zal je duidelijk aanwezig blijven. Met 10g wordt het een sterkere ervaring met visuele effecten. Deze dosis raden we aan voor beginners. Een dosis van 15g biedt een medium-zware trip. Dosissen hoger dan 20g kunnen heel intens zijn en zouden alleen genomen moeten worden door heuse psychonauten.

Het duurt normaalgesproken 30-60 minuten voordat de eerste effecten merkbaar zijn en de trip kan tot wel 8 uur duren. Er zijn een paar dingen die je kunt doen om de kwaliteit van je trip te verbeteren en het meeste uit je truffelervaring te halen.

SNELLE TIPS

 • Bewaar je magic truffels in de koelkast: hoe verser ze zijn, hoe beter het effect.
 • Besteed aandacht aan de setting. Je omgeving en mentale toestand spelen een grote rol in het beïnvloeden van je ervaring. We raden je aan om de magic truffels buitenshuis te nemen in een ontspannend plaats waar je niet wordt gestoord.
 • Als het je eerste keer is, is het misschien verstandig om ze te nemen op plek die je bekend is en waar je je veilig voelt.
 • Als je een beginner bent en je je wat onzeker voelt over de dosis, begin dan met de halve dosis en wacht iets meer dan een uur om te beslissen of je ook de andere helft zal innemen.
 • Vraag een goede vriend(in) om een trip sitter te zijn – iemand van wie je het fijn vindt als die persoon je in de gaten houdt en ervoor zorgt dat je in een staat blijft waarin je je op je gemak voelt.
 • Zij die wat meer ervaring hebben met het nemen van Magic Truffels proberen hun trip misschien liever in stille duisternis – voor een diepere, visuelere ervaring.
 • Ongeacht je ervaring is het altijd het beste om je truffels op een lege maag in te nemen. Een paar dagen voorafgaand aan je trip licht voedsel eten kan de opnamesnelheid van de actieve deeltjes enorm verhogen.
 • Als je je truffels fijnsnijdt, zal dit hun oppervlakte vergroten en de efficiëntie van de stofwisseling van je lichaam vergroten. Dus als je gewoon op ze kauwt, kauw dan zo lang mogelijk.
 • Veel mensen houden niet van de smaak van magic truffels. Ze kunnen met een lichte maaltijd gegeten worden om de smaak te proberen te verbergen. We raden aan om ze te verbergen in iets dat veel water bevat, zoals een salade of ze misschien te mixen tot een heerlijke fruitsmoothie. Probeer suiker (en kunstmatige dingen zoals snoepjes) te vermijden, aangezien dit de effecten van magic truffels zal verlagen.
 • Een andere methode om truffels te consumeren, is door ze fijn te snijden en ze te laten pruttelen tot een kopje kruidenthee. De actieve bestanddelen lossen op in het water en worden zo veel sneller in je maag opgenomen dan wanneer je ze in vaste toestand consumeert.
 • Als je de bittere smaak echt niet kan verdragen, dan kun je je fijngesneden stukjes in lege pilcapsules stoppen. Het zal langer duren voordat ze werken, maar het begin is meestal intenser.
 • Veel gebruikers ervaren misselijkheid tijdens de trip. Men zegt dat het eten van verse of geconfijte gember dit probleem kan helpen voorkomen.
 • Als je een cannabisgebruiker bent, kan het je ook helpen om tijdens je trip te smoken – het helpt zowel je maag als je zenuwen te kalmeren.
 • Het is belangrijk om te onthouden dat je niet tegen de ervaring vecht. Heb vrede met al wat er is, is geweest, en zal gebeuren. Heb geen verwachting en wijd je toe aan de magische kracht van de creaties van de natuur.
 • Het is af te raden om de magic truffels vaker dan eens per week te gebruiken. Je zal snel een tolerantie opbouwen en de effecten zullen een stuk minder spannend voor je zijn.

Het paddo-bewustzijn heeft onze soort al duizenden jaren geholpen en richting gegeven. Als we luisteren naar de natuur, dan spreekt ze tot ons, en kunnen we van haar leren. Vergeet niet op te letten – veel plezier, en fijne trip gewenst!