Tips Voor Het Gebruik Van Magic Truffles

Gepubliceerd op:

Tips Voor Het Gebruik Van Magic Truffles

Wanneer je je gaat voorbereiden op een psychedelische ervaring met magic truffels zijn er een paar eenvoudige stappen die je kunt nemen om het beter te laten verlopen. We nemen hier onze beste tips voor het gebruik van truffles met je door.

Op een psychedelische reis gaan is een opwindende, diepgaande en geestverruimende ervaring en het nemen van magic truffels is een van de veiligste en makkelijkste manieren om dit te doen. En hoewel jij als geen ander weet wat het beste voor jou is, zijn er enkele dingen om rekening mee te houden, zodat je veilig het onbekende tegemoet kunt gaan en zo een veilige, leuke trip kunt hebben, en hopelijk ook nog tot nieuwe inzichten kunt komen!

WAT ZIJN MAGIC TRUFFELS EIGENLIJK?

Magic truffels zijn het ondergrondse deel van bepaalde soorten paddo's. Technisch gezien, staan ze bekend als 'sclerotia', kleine knobbeltjes die als een soort reservevoorziening van paddenstoelen fungeren. Hierin zit psilocybine, een psychoactieve prodrug die ook in paddo's zit en die verantwoordelijk is voor de psychedelische high.

Truffles werden vooral bekend nadat paddo's strafbaar werden gesteld. Sclerotia (truffles) vormen een uitzondering op deze wet, omdat alleen het bovengrondse organisme van een psychedelische paddenstoel technisch gezien een paddo is.

TIPS VOOR HET GEBRUIK VAN MAGIC TRUFFELS

Tips Voor Het Gebruik Van Magic Truffels

Bij het nemen van een psychedelische drug is het belangrijk om een paar voorzorgsmaatregelen te nemen. Dit niet alleen om een bad trip te voorkomen, maar vooral ook om een toffe trip te garanderen. Hoewel er soms negatieve berichtgeving is rond psychedelische drugs, komen ernstige bad trips bijna nooit voor. Dit geldt vooral voor paddo's en truffles. Hieronder zetten we onze beste tips op een rijtje om het beste uit een psychedelische ervaring te halen.

VOORBEREIDINGEN VOOR HET TRIPPEN

Het creëren van een comfortabele en veilige omgeving is de sleutel tot genot tijdens het trippen. Het is niet zo dat je niet in staat bent om voor jezelf te zorgen als je eenmaal high bent, maar hoe minder je je hoeft te focussen op het moeten doen van dingen, hoe beter de trip zal gaan. Dit zijn een paar dingen die je kunt doen om je goed voor te bereiden:

• Zorg ervoor dat je geen plannen of verplichtingen hebt.

• Schakel mobiele apparaten uit (je wilt vooral in het moment blijven).

• Bespreek van tevoren eventuele zorgen die je hebt over de trip met elkaar.

• Bereid een comfortabele en veilige ruimte voor.

• Sla eten of drinken in dat je misschien zou willen (vers is het beste).

• Zorg dat je in de uren vooraf niks eet - een lege maag zorgt voor een sterkere ervaring.

• Probeer de nacht ervoor genoeg te slapen; een goede nachtrust maakt een enorm verschil.

• Overweeg een plek in de natuur op te zoeken om te trippen.

• Doe het rustig aan voordat de trip begint (als je er onrustig in gaat, kan de hele trip onrustig verlopen).

TIJDENS HET TRIPPEN

Tijdens Het Trippen

Het voorbereiden van de trip is de beste manier om een goede ervaring te garanderen, maar er zijn ook enkele dingen die je tijdens het trippen kunt doen om er het maximale uit te halen:

• Ga mee in wat er op je af komt, go with the flow: dat is de beste manier om het meeste uit een psychedelische trip te halen. Weerstand bieden leidt al snel tot een bad trip, terwijl acceptatie je juist in staat stelt om je geest en de wereld om je heen te verkennen op unieke manieren, wat weer tot diepgaande realisaties kan leiden.

• Probeer niet te hoge verwachtingen te hebben: hoewel je natuurlijk kunt verwachten dat je high wordt, ga je trip niet in op zoek naar een of andere ervaring. Trips volgen vaak hun eigen pad en juist door het volgen daarvan kun je tot nieuwe inzichten komen.

• Drink genoeg: dit lijkt misschien simpel, maar als je high bent, kun je al snel vergeten dat je wat moet drinken. Gehydrateerd blijven verbetert de ervaring en helpt je maag de truffles te verwerken.

• Luister naar muziek: dit is zeker niet verplicht, want stilte kan net zo goed zijn, zo niet beter. Maar muziek klinkt geweldig als je aan het trippen bent, en een goed album is een goede manier om je te vermaken.

• Kijk geen tv: sommige mensen houden ervan om tv of films te kijken als ze trippen. Maar zelfs de eenvoudigste dingen in de echte wereld zullen kinderlijk fascinerend worden door psychedelica, dus geniet juist daarvan.

• Neem geen nieuwe dosis: je hersenen bouwen extreem snel een tolerantie voor psilocybine op. Dus tenzij je direct na de trip meer magic truffels neemt, zal de werking sterk afnemen vergeleken met de eerdere dosering. Daarom is het belangrijk om je dosis vooraf goed in te schatten.

NA HET TRIPPEN

De trip zit erop en je bent lekker moe en tevreden. Wat nu?

• Eet wat als je daar zin in hebt: een gevulde maag helpt je ontnuchteren en versterkt dat comfy gevoel van moeheid dat je waarschijnlijk zult hebben.

• Neem de trip nog even door: misschien heb je genoeg inzichten opgedaan voor één dag, maar het kan de moeite waard zijn om wat tijd te besteden aan het nadenken, schrijven of praten over de ervaring die je net hebt gehad.

• Geniet van iets rustigs als muziek of een film: je hersenen zijn op dit moment waarschijnlijk redelijk op, en gemakkelijke stimuli zijn misschien precies wat ze nodig hebben om weer te aarden.

• Slaap!

MAGIC TRUFFELS: VEELGESTELDE VRAGEN

Hieronder beantwoorden een aantal veelgestelde vragen over trippen op truffles:

V: Hoeveel magic truffels moet je innemen?

A: De aanbevolen doses zijn 5 gram voor een lichte trip, 10 gram voor een normale trip en meer dan 15 gram voor een sterke trip.

V: Hoelang duurt een magic truffeltrip?

A: Vier tot meer dan zes uur, afhankelijk van de dosis en andere factoren.

V: Wat te doen als je een bad trip door truffles krijgt?

A: Als je de voorzorgsmaatregelen hebt genomen en geen enorme dosis hebt ingenomen, dan is dit onwaarschijnlijk. Maar als je toch een bad trip krijgt, kun je het volgende doen:

• Maak een wandeling

• Drink iets suikerachtigs (dit helpt de psilocybine te metaboliseren)

• Rook geen wiet

• Eet wat (helpt om je te ontnuchteren)

• Praat er met iemand over

• Herinner jezelf eraan dat het snel weer over is

GEBRUIK BIJ HET NEMEN VAN TRUFFLES JE INSTINCT

Gebruik Bij Het Nemen Van Truffles Je Instinct

Zoals wel vaker geldt in het leven, weet je zelf vaak wat het beste voor je is als het om trippen op truffles gaat. Bij nieuwkomers vallen zenuwen vooraf wel te verwachten bij een trip, maar je kunt er zeker van zijn dat als je de juiste voorzorgsmaatregelen neemt, eventuele negatieve emoties ook vanzelf weer weggaan. Vertrouw op jezelf en vertrouw op het proces.

Verzetten is zinloos, want waar je je eigenlijk tegen verzet, zijn niet de truffles, maar je eigen bewustzijn, en dat is altijd een verloren strijd! Dus bereid je goed voor en geniet, en laat het op je af komen.