Makkelijk Recept Voor Magic Mushroom-Thee

Gepubliceerd op:

Makkelijk Recept Voor Magic Mushroom-Thee

Heb je je weleens afgevraagd hoe je ervoor zorgt dat magic mushrooms lekkerder smaken? Zoek dan niet verder. In deze handleiding beschrijven we hoe je thee maakt met gedroogde of verse magic mushrooms/truffels. Maak je ultieme psychedelische brouwsel!

Laten we eerlijk zijn. Ondanks het spirituele inzicht en de innerlijke reflectie die magic mushrooms of truffels ons bieden, zijn ze niet lekker. Soms is de smaak te doen, maar het kan ook een ontzettend bittere pil zijn. Gelukkig kent de veelzijdigheid van magic mushrooms geen grenzen. Met een klein beetje voorbereiding maak je er zelfs thee mee. Zo creëer je een simpel, maar effectief alternatief voor het kauwen.

DE VOORDELEN VAN MAGIC MUSHROOM-THEE

De voordelen van magic mushroom-thee zijn tweeledig. Het drankje (dat je gewoonlijk met honing drinkt) haalt allereerst de scherpe kantjes van de metaalachtige smaak af. Daarnaast kan magic mushroom-thee ook de misselijkheid verminderen. Als je magic mushrooms consumeert, zorgt de vezelrijke substantie chitine voor een misselijk en onprettig gevoel. Met thee laten we deze substantie echter achterwege!

RECEPT VOOR THEE MET MAGIC MUSHROOMS/TRUFFELS

Recept Voor Thee Met Magic Mushrooms/Truffels

INGREDIËNTEN

  • Magic mushrooms of truffels (gedroogd of vers)

BENODIGDHEDEN

  • Theezeefje
  • Grinder (of scherp mes)

INSTRUCTIES

  1. Snijd of vermaal een standaard dosering magic mushrooms in kleine stukjes (hoe kleiner, hoe beter). Grote stukken geven niet zoveel psilocybine af als we de thee laten trekken (stap 3).

  2. Kook zoveel water dat je er een grote mok mee kunt vullen en laat het een paar minuten afkoelen. Het moet heet zijn, maar niet kokend.

  3. Doe de verpulverde magic mushrooms in je theezeefje en laat ze ongeveer 10-15 minuten trekken in het hete water.

  4. Giet het magische theemengsel over in een mok en drink het op als je eraan toe bent — zo simpel is het.  

    Herhaal stap 1–3 als je meer psilocybine in je thee wilt en deze zo krachtig mogelijk wilt maken.

MAGIC MUSHROOM-THEE: OVERWEGINGEN

Magic Mushroom-Thee: Overwegingen

Het is van cruciaal belang dat je de magic mushrooms niet laat trekken in kokend water. De hitte vernietigt de psilocybine en zo loop je het risico dat je een levensbevestigende ervaring mist! Ga altijd voor temperaturen die lager zijn dan het kookpunt.

De effecten van magic mushroom-thee slaan meteen toe, maar duren niet zo lang als wanneer je paddo's kauwt. De exacte tijdsduur varieert per persoon en is afhankelijk van diverse aspecten. Bijvoorbeeld van de omvang van de dosis. Als je een gemiddelde dosering gebruikt, reken er dan op dat de magic mushroom-thee na ongeveer 15–30 minuten werkt. Het effect houdt vervolgens een paar uur aan, maar zeker geen 6 uur.

Bij “Stap 3” kun je een gewoon theezakje bij het mengsel doen, zodat de thee lekkerder smaakt. Je kunt er ook een lepel honing aan toevoegen of een paar druppels citroensap of gember voor een smaakvolle twist. De beste start van een trip is immers dat je zo relaxed mogelijk bent.