De Nieuwe En Anonieme Betaalwijze BitCanna

Gepubliceerd op:
Categorieën : Default

De Nieuwe En Anonieme Betaalwijze BitCanna

Met een invloedrijke alliantie die de groei en ontwikkeling van BitCanna moet ondersteunen, ziet de toekomst er rooskleurig uit. Dit nieuwe blockchainnetwerk biedt functionaliteit voor alle gebruikers, van teler tot consument en iedereen daartussen.

BitCanna is gericht op het ondersteunen van cannabisbedrijven en hun consumenten. Daarbij biedt het een oplossing voor een steeds groter wordend probleem. De nieuwe cryptovaluta met blockchainnetwerk geeft retailers ongeëvenaarde opties. Ook biedt het klanten tools ter integriteit van de cannabisproducten die ze kopen. Het beste hiervan? BitCanna plaveit de weg voor unieke en transparante netwerktransacties. En daarmee is het klaar om de industrie uit de vergetelheid te trekken.

WAT IS BITCANNA?

BitCanna is een gedecentraliseerd blockchainnetwerk dat speciaal is ontwikkeld voor de cannabisbranche. Iets waarvan veel cannabisactivisten een paar jaren geleden niet hadden durven dromen.

Cryptovaluta kun je niet fysiek vasthouden. In plaats daarvan bestaan het digitaal. Ongeacht de valuta die je kiest, is er geen fysieke munt die je in een winkel kunt gebruiken om te betalen. Gebruikers kunnen elkaar, via een blockchainnetwerk, cryptovaluta sturen. Dit doen ze in ruil voor goederen, diensten, cadeaus, enzovoort. Stel je de blockchain voor als een enorm online grootboek. Het is een soort gedeeld verslag van transacties dat iedereen kan inzien. Deze zijn direct, terwijl het afronden bij andere betaalopties uren - of zelfs dagen - in beslag neemt.

Centraal staat het naleven van de blockchain regels. Elke blockchain is anders, maar de regels zijn gelijk. Hiermee worden authentieke transacties beschermd en blijft de integriteit van het grootboek behouden. Als iedereen echter toegang heeft tot het grootboek, zou dit kunnen leiden tot manipulatie. Complexe encryptie plus unieke regels en eisen voorkomen dit.


HOE WERKT BITCANNA?

BitCanna biedt een digitaal grootboek dat alle partijen in de cannabissector kunnen bijhouden ter verificatie van gekochte en verkochte goederen. Hieronder vallen: klanten, verkopers, telers, distributeurs en shops (zowel online als offline). En, misschien wel het belangrijkst, ook banken en creditcardbedrijven. De cannabisbranche bevindt zich nu echter nog in een legaal mijnenveld. Om die reden werken de meeste bedrijven uitsluitend met contant geld.

De legale status van cannabis verschilt sterk in Europa. Veel landen hebben wiet voor medicinaal gebruik gelegaliseerd. Recreatieve consumptie is op veel plaatsen echter nog steeds illegaal. Om het nog lastiger te maken; in sommige landen waar cannabis verboden is, zijn kleine hoeveelheden voor persoonlijk gebruik wel toegestaan. Waar je echter ook woont in Europa en ongeacht de legale status, de schimmige reputatie van de industrie valt niet te ontkennen. BitCanna probeert dit te verhelpen door een legitieme verwerking van het rondgaande geld te bieden. In zijn eentje heeft dat echter geen kans van slagen. Daarom heeft een groot netwerk van marktleidende bedrijven zich aangesloten bij de BitCanna Alliance.

Het beste van BitCanna? Geen kosten voor klanten en retailers, terwijl veel andere nieuwe cryptovaluta's wel verlaagde kosten met zich meebrengen. BitCanna heeft oog voor de cannabissector en stimuleert het gebruik van zijn netwerk zonder sancties of heffingen op te leggen.

DE BITCANNA ALLIANCE

Om een blockchainnetwerk tot een succes te maken, zijn gebruikers nodig die dat netwerk ondersteunen en in stand houden. Er bestaan al een paar andere cannabis crypto-tokens. Deze zijn hoofdzakelijk gericht op de Noord-Amerikaanse en Canadese markt. Door de verscheidenheid aan wetten, schreeuwt Europa echter om een eigen oplossing. BitCanna heeft de uitkomst voor dit probleem. Daarbij bundelt het zijn krachten met leiders uit de cannabisindustrie. Zij zijn allemaal gericht op het ondersteunen van het blockchainnetwerk. Ook dragen ze tegelijkertijd bij aan het oplossen van de problemen van de cannabisbranche.

De alliantie bestaat om precies te zijn uit de meest gerenommeerde zadenbanken, online winkels en shops. Daarmee is het een positieve drijvende kracht achter de wijdverbreide toepassing van BitCanna. Royal Queen Seeds, Zamnesia, Vertafort en Boerejongens zijn slechts een paar van de bedrijven die al zijn aangesloten. Samen genereren de ondernemingen meer dan 10 miljoen unieke bezoekers per maand. Daarbij is sprake van 30.000 maandelijkse transacties. Het vergroten van het gebruikersbestand van het BitCanna netwerk, om zo de stabiliteit en kracht van de token te verbeteren, moet deze munt een succes maken.

De BitCanna Alliance is echter niet beperkt tot deze bedrijven. Elke onderneming die met cannabis te maken heeft, smart shops en dergelijke, kunnen de diensten van BitCanna gebruiken.

VERTROUWEN SCHEPPEN

Ongelijke wetgeving rond cannabis dwingt bedrijven in legaal grijze gebieden te opereren. Traditionele betalingsverwerkers, zoals PayPal en Visa, weigeren deel te nemen aan transacties in de cannabisindustrie. Daardoor zijn veel bedrijven genoodzaakt creatieve manieren te verzinnen om betalingen te verwerken. Ook al wil men transparant werken. Transparantie is dan ook een van de fundamentele waarden van BitCanna. Legitieme bedrijven en hun klanten hoeven niet langer zaken te doen in deze grijze gebieden.

BitCanna geeft klanten de mogelijkheid producten te traceren tot de bron, of dat nu de leverancier of teler is. Op die manier worden de integriteit en reputatie van de beste zadenproducenten gehandhaafd en gecontroleerd. Bedrijven die beweren dat ze de beste producten hebben, kunnen zich niet langer achter neprecensies verstoppen. In plaats daarvan wordt een beoordelingssysteem geïntroduceerd. Hiermee kan elke gebruiker van het netwerk een bijdrage leveren. En zo krijgen ondernemingen de reputatie die ze verdienen.

Wat de distributieketen van marihuana betreft, hebben toezichthouders steeds meer interesse voor de productie, het transport en financiële geldstromen van en naar bedrijven. Het grootboek verschaft hen duidelijk inzicht in de cannabissector, inclusief alle aspecten van de toevoerketen. Het scheppen van vertrouwen bij klanten is cruciaal voor bedrijfssucces. Het scheppen van vertrouwen bij overheidsdiensten helpt echter de industrie als geheel groeien.

DE BLOCKCHAIN VOORTGANG TOT DUSVER

Nog in de vroege fases van ontwikkeling ziet de blockchain voortgang er ongelofelijk veelbelovend uit. Het BitCanna netwerk is gebouwd op het proof of stake consensus protocol. Gebruikers moeten dus BitCanna coins (BCNA) inzetten om transacties te verifiëren. Voor elke gevalideerde transactie wordt iemand op basis van zijn inzet beloond. Het betreft hier een percentage gebaseerd op de totale inleg. Gebruikers dragen dus economisch bij aan het succes van het netwerk. Het gehele netwerkmodel is gebouwd op een vijflaagse infrastructuur. Daarbij zijn de lagen één en twee al afgerond.

De huidige afronding van lagen 1 en 2, inclusief hun functionaliteit, maakt een release van het hoofdnet in het vierde kwartaal van dit jaar mogelijk. Lagen 3–5 betreffen de toevoerketen, de vertrouwen- en reputatiemechanismen en de applicatielaag. Spannende elementen als ondersteuning voor mobiele en zakelijke apps, speciale wallet oplossingen en analysetools laten de werkelijke omvang en potentie van dit project zien.

HOE ZIET DE TOEKOMST ERUIT?

Deze fusie van cryptovaluta en de cannabisbranche is een gedurfde en ongeëvenaarde stap. Beide industrieën gaan naar verwachting exponentieel groeien en het samenbrengen van de twee lijkt een logische zet, gezien de doelstelling en visie van BitCanna. De veelbelovende lijst met functies, de BitCanna Alliance, het loyaliteitsprogramma en de netwerkprikkels wijzen op een rooskleurige toekomst voor alle betrokken partijen.