De introductie van Stereodose: De perfecte muziek voor je paddo high

Gepubliceerd op:
Categorieën : Default

De introductie van Stereodose: De perfecte muziek voor je paddo high

In de moderne wereld kan het soms lastig zijn bijpassende muziek te kiezen voor je trip. Er is zoveel keuze! En dan komt Stereodose goed van pas.

Muziek klinkt gewoon beter als je high bent. Naar muziek luisteren in een psychedelische toestand kan jou helpen te verbinden met de ritmes. Psilocybine en andere geestverruimende drugs kunnen de lijnen tussen de visuele en auditieve verwerkingscentra in je hersenen laten vervagen, waardoor een unieke en spectaculaire sensatie wordt geproduceerd die bekend staat als synesthesie.

Het punt is dat het verzamelen van een afspeellijst voor de situatie soms best een irritant klusje kan zijn. Wij denken dat we op het antwoord zijn gestuit! Stereodose is een website en app die door een enkele, ondernemende psychonaut is gecreëerd en gelanceerd. De website is speciaal ontworpen om drugsgebruikers op de hele wereld te voorzien van de perfecte playlist om ze te helpen een nieuw niveau in de high te behalen. App gebruikers worden gepresenteerd met een lijst met stoffen, van cannabis tot mushrooms. Zodra een drug geselecteerd is, kan je je stemming kiezen, waarna een afspeellijst voor je wordt samengesteld, die je trip verbetert en de muziek door laat komen, zodat je alleen maar hoeft te genieten. Voorbij is de tijd dat je wazig naar je muziekcollectie zit te staren! De afspeellijsten zijn allemaal gegenereerd door gebruikers en halen hun content van Soundcloud, dus deze site heeft een geweldige gemeenschaps-vibe, met liefhebbers vanuit de hele wereld die samen trippen en muziek delen.

 

STEREODOSE

 

ONZE FAVORIETEN

Gebruikers krijgen een selectie met op maat gemaakte afspeellijsten, overzichtelijk gerangschikt met coole titels. Favorieten zijn: "Ridin' The Cloud", "Galaxy of Dream" en "Touch the Sky". Trippen op truffels? Probeer "Naked in the Forest". Voel je je sjamanistisch? De fantastische "Holographic Universe" afspeellijst is dan echt wat voor jou!

De website is goed ontworpen en de maker is van plan de inhoud uit te breiden met een visualizer. De volgende keer dat je dus je favoriete drug gebruikt (we raden onze Psilocybe Fantasia aan), probeer dan de Stereodose app, selecteer een afspeellijst met een gepaste titel, sluit je ogen en geniet!

 

 

 

 


Mush Magic Magic Truffles