Is Het Mogelijk Een Overdosis Paddo's te Nemen?

Gepubliceerd op:
Categorieën : Default

Is Het Mogelijk Een Overdosis Paddo's te Nemen?

Hoewel je een reusachtige berg paddo's naar binnen zou moeten werken, is het mogelijk dat een overdosis paddo's dodelijk kan zijn. Paddo's hebben tal van effecten en sommige kunnen onaangenaam zijn. We bekijken wat de kans is op een overdosis.

Is Het Mogelijk Een Overdosis Paddo's te Nemen?

Paddo's hebben een enorme impact op het lichaam en de geest. Ze hebben variërende effecten, zowel positieve als negatieve, ongeacht hoeveel je consumeert. Het is volkomen normaal dat je je wat misselijk of oncomfortabel voelt als de psilocybine begint te werken in je lichaam.

Paddo's doen wat ze doen, en zo zit het nou eenmaal. Het is echter verstandig om noodzakelijke voorzorgsmaatregelen te nemen als je ze gebruikt. Dit houdt in dat je de dosis controleert en 1-2 uur wacht om te zien wat de effecten zijn, voordat je meer neemt.

Het consumeren van een grote dosis kan vervelende effecten hebben, uiteenlopend van golven van misselijkheid tot gevoelens van paniek en paranoia. De uitwerking kan daarentegen ook erg plezierig zijn, waarbij je euforie en creatieve energie ervaart. Als je denkt dat je te veel genomen hebt of het gevoel krijgt dat je een bad trip ondergaat, is proberen te ontspannen het allerbeste wat je kunt doen.

Over het algemeen kan een bad trip door paddo's opgelost worden zonder medische interventie. Het gevoel van onbehagen kan met angstremmers verminderd worden, maar dit is over het algemeen niet noodzakelijk. Voor een veilige en vrolijke trip is het een goed plan om je te begeven in een prettige omgeving met een goed stel trippende vrienden. Wees altijd voorzichtig met de dosering en zorg ervoor dat je in de juiste stemming bent om ze te gebruiken.

Kun je echt een overdosis paddo's nemen? Hoewel de psychologische effecten behoorlijk extreem kunnen zijn als je een grote hoeveelheid inneemt, is het daadwerkelijke risico op een overdosis paddo's buitengewoon klein.

Net als met cannabis zou je waarschijnlijk een onmogelijke hoeveelheid paddo's moeten innemen om een dodelijke overdosis te veroorzaken. Volgens Erowid zijn er slechts drie mogelijke fatale gevallen bekend van een overdosis paddo's in de hele Amerikaanse geschiedenis!

Het grootste gevaar met paddo's schuilt in de combinatie met andere drugs of alcohol; de kater kan verschrikkelijk zijn. Doe altijd vooronderzoek naar het soort paddo dat je wilt gaan gebruiken.

De paddo die het meeste wordt geconsumeerd is Psilocybe cubensis en die is helemaal veilig te gebruiken. Ook kun je ze zelf kweken! Het merendeel van de Psilocybe cubensis paddo's heeft ongeveer dezelfde kracht, hoewel dat licht kan variëren.