Magic Mushroom Lemon Tek: En Manier Om Heftiger Te Trippen

Gepubliceerd op:
Categorieën : Default

Magic Mushroom Lemon Tek: En Manier Om Heftiger Te Trippen

Door je paddo's extra-fijn te malen en op te lossen in citroen en water is een manier die niet alleen de smaak van de paddo's maskeert. Er zijn trippers die zweren bij lemon tek (of de techniek) om de intensiteit van de reis te verbeteren - wéér anderen claimen dat de ervaring er sneller door begint.

Paddo's kunnen dan wel een een geestverruimende kleurrijke trip veroorzaken - maar sommigen vinden het begin van hun reis met het proeven van de vieze smaak een geweldige domper op de feestvreugde. Daar komt nog bij dat paddo's het best op een lege maag werken, daarom schiet je er ook niet veel mee op als je ze "verstopt" in ander voedsel om je trip naar binnen te proppen.

Probeer lemon tek eens, het is een geschikte manier om de smaak van je paddo's te maskeren en de zuurtegraad te verhogen, wat volgens veel mensen de trip die je gaat maken verbeterd. De lemon tek theorie suggereert (hoewel het wetenschappelijk bewijs ontbreekt), dat het zuur in de citroen die je gebruikt om dit brouwsel te maken de omzetting van de psilocybine versnelt door een enzym genaamd alkalische fosfatase. Dit enzym bevindt zich hoofdzakelijk in de lever, nieren en de galblaas.

Ervaren paddogebruikers zijn het oneens over de vraag of de trip die je met lemon tek meemaakt echt intenser is, maar over het algemeen is iedereen het er wel over eens dat de trip eerder begint.

Daarom is het ook een goed plan om de eerste keer met de halve hoeveelheid paddo's die je anders genomen zou hebben te beginnen als je dit probeert, gewoon voor de zekerheid.

ZO MAAK JE LEMON TEK

1. Vermaal je paddo's tot een super-fijn poeder - zo fijn als 't maar kan. Je kunt de koffiemolen van je moeder gebruiken om dit te doen.

2. Doe het poeder in een glas en voeg zoveel citroensap toe dat de verpoederde paddo's nèt onder staan.

3. 20 Minuten laten staan (maar echt niet langer).

4. Vul nu het glas nu helemaal met water en roer het brouwsel flink.

5. Om de trip te laten beginnen, giet je in één keer het hele glas naar binnen.