Product successfully added to your shopping cart.

Psilocybe Mokum

Amsterdam wordt door de lokale bevolking vaak 'Mokum' genoemd. Aangezien deze speciale variëteit van de Psilocybe tampanensis een lokale Amsterdamse specialiteit is hebben we deze de Psilocybe mokum genoemd. Net als de Psilocybe tampanensis veroorzaakt de Mokum een zeer creatieve en filosofische trip.

 

 4.5/5 (6)

€ 16.99 incl. Btw

Ga verder

Psilocybe mokum - Amsterdam's Sacred

Sterkte, dosering en gebruik:

De Psilocybe mokum is ongeveer even sterk als de Psilocybe tampanensis en valt in de medium range qua sterkte. Een hoeveelheid van 4-5 verse Magic Truffels van de Psilocybe mokum zal al zorgen voor de eerste duidelijke effecten. Een medium trip is te krijgen bij 10 gram. Een volle verpakking van 15 gram is voor veel mensen een heftige trip. De meeste mensen eten de truffels gewoon op. Het is aan te raden om dan zeer lang en goed te kauwen. Je vermijdt hier grotendeels een misselijkheidgevoel mee aan het begin van de trip. Tevens zullen de werkzame stoffen in de Magic Truffels sneller in het lichaam worden opgenomen. Je kan van de Psilocybe mokum ook thee zetten door ze voor een minuut of 20 in heet water te laten trekken. Zorg ervoor dat het water niet gaat koken; dit zal de psilocyine en psilocine doen afbreken. Om de smaak van de truffels een beetje te maskeren kan je er een theesmaakje bij doen. De eerste effecten zullen optreden na 15-30 minuten en de trip zal aanhouden voor 3-6 uur.

Waarschuwing:

Psilocybine heeft op elk mens weer een ander effect en is moeilijk te voorspellen. Neem dan ook voor de eerste keer een lage dosering zodat je kan zien wat psilocybine voor effect op je heeft en hoe gevoelig je er voor bent. Zorg voor een vertrouwde omgeving en mensen waar je je relaxt bij voelt. Gebruik geen Magic Truffels in combinatie met alcohol of andere middelen, als je niet lekker in je vel zit of als je een depressieve aanleg hebt. Misschien overbodig om te zeggen, maar gebruik geen Magic Truffels onder de 18 jaar.

   


  By on 20/Dec/2016 :
  (4)

  Title : Taste of Amsterdam
  Comment : I picked up one of these during my stay in Amsterdam. We spent a great evening in our hotel, relaxing with truffles and music. Somehow the music (chilled and relaxed) sounded so much better, the sheets feel softer and just everything has that little edge to it making it much more enjoyable. Great experience!

  By :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

9 other products in the same category: