Product successfully added to your shopping cart.

Mokum Truffles

De truffle Mokum leent zich voor contemplatie en afzondering. Hij beïnvloedt eerder je gedachtegang dan je zintuigen. Daarmee is dit een goede keuze als je naar binnen wilt keren en eens goed wilt nadenken. Ondanks de unieke effecten zijn dit sterke truffles en moeten ze dus met respect worden behandeld. 

 

 4.5/5 (6)

€ 16.99 incl. Btw

Ga verder

Truffles Psilocybe Mokum: voor de filosofen

Deze truffle dankt zijn naam aan het prachtige Amsterdam. 'Mokum' is de lokale bijnaam van de stad en MushMagic vond het gepast de soort naar zijn plaats van oorsprong te vernoemen. Vergeleken met andere truffles, wekt het gebruik van Mokum een bedachtzamere, meer naar binnen gerichte trip op. Daarmee is deze truffle perfect voor inzichtelijke overpeinzingen en geniet je van meer 'filosofische' effecten dan met andere truffles.

Het effect van Mokum truffles

Dankzij het inzichtelijke effect van de Mokum, is het een goede keuze voor ervaren gebruikers die psilocybine graag alleen gebruiken, voor contemplatieve doeleinden. Dat betekent niet dat deze truffles niet geschikt zijn voor gebruik met vrienden, maar van al onze opties is Mokum het meest geschikt voor solitair gebruik. Deze truffle is vrij sterk, maar vergeleken met andere, even sterke soorten, kun je minder visuals verwachten. In plaats daarvan ervaar je meer inzicht.

Mokum truffles: sterkte, dosering en gebruik

Het effect is op een bepaalde manier subtieler dan dat van andere truffles. Toch is het een sterk product. Een dosering van ongeveer 5 gram levert een milde ervaring op; je beleeft een high, maar geen trip. 10 gram leidt tot een gemiddeld sterke high, met vervorming van de realiteit en 'trippy' elementen. Doseringen van 15 gram en hoger zijn opvallend sterker en zullen bij veel gebruikers wel een volwaardige trip opwekken.

De simpelste methode om Mokum truffles te gebruiken, is door ze zo te eten. Het is echter geen geheim dat de meeste mensen de smaak niet lekker vinden! Je kunt er gelukkig ook thee van zetten, wat veel smakelijker is. Als je hiervoor kiest, moet je de truffles niet in kokend water doen. Dit vernietigt namelijk de psilocybine, waardoor het effect achterwege blijft.

Bewaren

Onze magic truffels worden vers geleverd, en in de afgesloten verpakking kun je ze tot twee maanden in de koelkast bewaren. Na het openen moet je de truffles echter binnen twee dagen gebruiken. Je kunt ze ook drogen om ze in principe oneindig te bewaren.

Waarschuwing!

Magic truffels bevatten psilocybine en psilocine en beide stoffen zijn krachtige hallucinogenen. Het is dan ook belangrijk dat je zorgvuldig met hallucinogene drugs omgaat. Lees ook onze gids over veilig trippen. Zorg in ieder geval dat je in een veilige omgeving bent, en vraag iemand in de groep om als 'tripsitter' te fungeren. Deze persoon blijft nuchter en let op de anderen.

   


  By on 20/Dec/2016 :
  (4)

  Title : Taste of Amsterdam
  Comment : I picked up one of these during my stay in Amsterdam. We spent a great evening in our hotel, relaxing with truffles and music. Somehow the music (chilled and relaxed) sounded so much better, the sheets feel softer and just everything has that little edge to it making it much more enjoyable. Great experience!

  By :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

9 other products in the same category: