Product successfully added to your shopping cart.

Atlantis Truffles

Atlantis is een van de sterkste soorten magic truffels verkrijgbaar en biedt gegarandeerd een krachtige en leerzame trip. Deze truffles zijn afkomstig van een zeldzame soort Psilocybe cubensis die alleen in bepaalde delen van de VS voorkomt, en zijn dé truffels voor ervaren psychonauten en psychedelicaliefhebbers.

 

 4.5/5 (7)

€ 15.99 incl. Btw

Ga verder

Psilocybe Atlantis truffles: een unieke psychedelische traktatie

Psilocybe Atlantis is een zeer zeldzame soort Psilocybe cubensis, een van de meest voorkomende typen paddo's ter wereld. Deze truffles van MushMagic zijn het ondergrondse deel van de Atlantis. Deze paddenstoel komt van oorsprong voor in de Amerikaanse staat Georgia en vertoont veel gelijkenissen met de beroemde Psilocybe Mexicana, maar is veel en veel sterker. Dit maakt deze truffles een goede keuze als je meer sterkte wilt.

In het wild zijn deze paddenstoelen heel moeilijk te vinden. Gelukkig kun je ze wel redelijk makkelijk thuis kweken en leveren ze grote oogsten op, bestaande uit sterke paddo's (en magic truffels).

Het effect van Atlantis truffles

Zoals gezegd, zijn Atlantis truffles ongelooflijk sterk. Dat betekent dat je bij hogere doseringen rekening moet houden met visuals, filosofische gedachten en een sterk gevoel van verbondenheid. Tevens voel je waarschijnlijk intense fysieke sensaties door je lichaam trekken. Hoewel deze eerst wat ongemakkelijk kunnen aanvoelen, kunnen ze ook aangenaam zijn als je ze omarmt.

Atlantis truffles: sterkte, dosering en gebruik

Wat de sterkte van deze magic truffels betreft, heb je twee opties: je kunt minder gebruiken voor een milde trip of meer voor een zeer intense trip.

Bij het doseren is het belangrijk om te weten of je magic truffels vers of gedroogd zijn. Alle MushMagic truffles zijn vers, dus de dosis ligt wat hoger dan bij gedroogde exemplaren en veel hoger dan bij gedroogde paddo's.

Voor iemand met een lichaamsgewicht van ongeveer 80 kilogram is een lage tot gemiddelde dosering zo'n 7,5 gram, een gemiddelde dosis circa 10,5 gram en een hoge dosering meer dan 17,5 gram.

Je kunt magic truffels op verschillende manieren consumeren, maar verreweg de makkelijkste manier is door ze gewoon te eten. Hoewel het niet de lekkerste dingen in de wereld zijn, laten ze je op deze manier wel een paar uren het meest onmogelijke ervaren!

Bewaren

Onze magic truffels worden vers geleverd, en in de afgesloten verpakking kun je ze tot twee maanden in de koelkast bewaren. Na het openen moet je de truffles echter binnen twee dagen gebruiken. Je kunt ze ook drogen om ze in principe oneindig te bewaren.

Waarschuwing!

Magic truffels bevatten psilocybine en psilocine en beide stoffen zijn krachtige hallucinogenen. Het is dan ook belangrijk dat je zorgvuldig met hallucinogene drugs omgaat. Lees ook onze gids over veilig trippen. Zorg in ieder geval dat je in een veilige omgeving bent, en vraag iemand in de groep om als 'tripsitter' te fungeren. Deze persoon blijft nuchter en let op de anderen.

   


  By :
  (4)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By on 20/Dec/2016 :
  (5)

  Title : Très bien!
  Comment : truffe assez forte, Bon trip visuel et mental


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

9 other products in the same category: