Product successfully added to your shopping cart.

Psilocybe Tampanensis

Psilocybe tampanensis is een unieke soort binnen de Magic Truffels. De Psilocybe tampanensis werd voor het eerst aangetroffen in Tampa, Florida in 1977. Daarna is deze soort nog maar éénmaal in het wild aangetroffen in Mississippi. De Psilocybe tampanensis is voornamelijk bekend onder de naam 'Philosopher's Stones'. De sterkte van Psilocybe tampanensis is medium.

 

 4.5/5 (5)

€ 12.99 incl. Btw

Ga verder

Psilocybe tampanensis - Philosopher's Stones

Sterkte, dosering en gebruik:

De Magic Truffels van de Psilocybe tampanensis zorgen voor een medium sterke ervaring. De eerste effecten zijn al merkbaar vanaf 4-5 gram verse Magic Truffels en een hoeveelheid van 15 gram is voor de meeste mensen een heftige trip. De beste manier om ze te consumeren is ze simpelweg opeten of er thee van zetten. Als je ze opeet, dan is het verstandig om zeer lang en goed te kauwen. Dit zorgt voor een betere opname van de psilocybine in het lichaam en neemt voor een groot deel het gevoel van misselijkheid weg dat sommige mensen ervaren bij het opkomen van de eerste effecten van de Psilocybe tampanensis truffels. Als je van de Magic Truffels thee zet, laat de truffels voor 20 minuten trekken in heet water, maar laat het water niet koken. Bij kooktemperatuur zal de hitte de psilocybine en psilocine doen afbreken. Een trip van Psilocybe tampanensis truffels zal tussen de 3 en 6 uur duren. De eerste effecten zullen al optreden na 15-30 minuten.

Waarschuwing:

Een trip met psilocybine is voor sommige mensen een heftige ervaring. Zorg er dan ook voor dat je goed bent voorbereid, zorg voor een relaxte omgeving en zorg voor mensen om je heen bij wie je je lekker voelt. Het is handig om er een nuchter persoon bij te hebben die een oogje in het zeil kan houden en die eventueel mensen op zijn/haar gemak kan stellen. Gebruik geen Magic Truffels als je depressief bent of in combinatie met alcohol of andere middelen. Uiteraard geen voertuigen besturen onder invloed. Magic Truffels zijn uitsluitend bedoeld voor mensen boven de 18 jaar. Vergeet niet om ook onze informatie pagina's goed door te lezen.

   


  By on 20/Dec/2016 :
  (5)

  Title : What an experience!
  Comment : Had my very first psilocybin trip with the Tampanensis and it really opened my eyes. I had expected to only get a few visuals, but I got to sample many different trips bundled into one experience. I really enjoyed the philosphical part; suddenly every problem in my life was solvable and my outlook on life has changed so much since that night. A+++

  By :
  (4)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By :
  (4)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

9 other products in the same category: