Product successfully added to your shopping cart.

Tampanensis Truffle

Tampanensis, oftewel de 'steen der wijzen' is een ongrijpbare, intrigerende truffle. Vanwege de sterke visuele effecten en diepe, filosofische gedachten die deze truffles opwekken, zijn ze ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een uitgesproken psychedelische ervaring. 

 

 4.5/5 (5)

€ 13.99 incl. Btw

Ga verder

Psilocybe Tampanensis magic truffels: een rijke geschiedenis

De Tampanensis truffle heeft de intrigerende bijnaam 'steen der wijzen'. Het is dan ook een truffle die in nevelen is gehuld. Hij werd voor het eerst aangetroffen in Tampa, Florida. Daarnaast is hij slechts één keer vaker in het wild gevonden, in Mississippi. Net als onze Mokum truffle, is de Tampanensis gemiddeld sterk en daarmee geschikt voor zowel beginnende als ervaren gebruikers.

Het effect van Tampanensis magic truffels

Deze truffles zijn gemiddeld krachtig, maar de high heeft wel een sterk visueel element. Daarmee zijn ze een goede optie voor gebruikers die een 'trippy' ervaring wensen, maar zonder het contact met de realiteit te verliezen. Toch zullen gedachten, geluiden en sensaties sterk door deze truffles worden beïnvloed. Zoals de bijnaam 'steen der wijzen' al suggereert, kun je zelfs op diepgaande, intense gedachten rekenen. Als je dit opmerkt, laat het dan gewoon gebeuren en wie weet wat je ontdekt.

Tampanensis magic truffels: sterkte, dosering en gebruik

Gezien de sterkte, bestaat een lage dosering voor de meeste mensen uit ongeveer 4-5 gram. Met deze hoeveelheid kun je wel een 'high' verwachten, maar zonder uitgesproken elementen. Bij een dosering van 10 gram ervaar je waarschijnlijk visuele vervorming en meer trippy effecten. Voor veel psychonauten is dit een comfortabele sensatie die een goede balans tussen spannend en beheersbaar vormt. Een heel pakje, 15 gram, wekt een krachtige psychedelische ervaring op. Wees dus voorzichtig en ga er respectvol mee om.

Om deze truffles te consumeren, kun je ze direct eten of er thee van zetten. Thee smaakt vaak lekkerder en voorkomt hevige misselijkheid. Als je hiervoor kiest, moet je de truffles niet in kokend water doen, want dan vernietigt de hitte de psilocybine.

Bewaren

Onze magic truffels worden vers geleverd, en in de afgesloten verpakking kun je ze tot twee maanden in de koelkast bewaren. Na het openen moet je de truffles echter binnen twee dagen gebruiken. Je kunt ze ook drogen om ze in principe oneindig te bewaren.

Waarschuwing!

Magic truffels bevatten psilocybine en psilocine en beide stoffen zijn krachtige hallucinogenen. Het is dan ook belangrijk dat je zorgvuldig met hallucinogene drugs omgaat. Lees ook onze gids over veilig trippen. Zorg in ieder geval dat je in een veilige omgeving bent, en vraag iemand in de groep om als 'tripsitter' te fungeren. Deze persoon blijft nuchter en let op de anderen.

   


  By on 20/Dec/2016 :
  (5)

  Title : What an experience!
  Comment : Had my very first psilocybin trip with the Tampanensis and it really opened my eyes. I had expected to only get a few visuals, but I got to sample many different trips bundled into one experience. I really enjoyed the philosphical part; suddenly every problem in my life was solvable and my outlook on life has changed so much since that night. A+++

  By :
  (4)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By :
  (4)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

9 other products in the same category: