Product successfully added to your shopping cart.

Pajaritos Magic Truffles

Pajaritos is een truffle die ideaal voor overpeinzingen is. De truffles zorgen voor unieke gedachten en ideeën, en minder voor visuele of fysieke veranderingen. Dit maakt ze ook geschikt voor een trip in je eentje, waarbij inzicht de voorkeur heeft boven simpelweg plezier. 

 

 4.5/5 (6)

€ 14.99 incl. Btw

Ga verder

Truffles Psilocybe Pajaritos: uitgesproken inzichtelijk

De naam 'Pajaritos' komt van het Spaanse woord voor 'kleine vogels' en de truffles danken deze naam aan hun kleine formaat. Je kunt ze een beetje vergelijken met Mokum truffles, al is het effect iets milder. Na gebruik, stimuleren ze creatieve, filosofische gedachten, wat ze ideaal maakt als je in je eentje wilt trippen, op zoek naar contemplatie.

Het effect van Pajaritos magic truffles

Vergeleken met veel andere truffles op de markt, zijn de visuele effecten van Pajaritos subtieler. Het meest uitgesproken effect ervaar je in je gedachten. Verwacht een uitgestrekt denkvermogen en het trekken van conclusies die je onder normale omstandigheden waarschijnlijk niet zou trekken. Vanwege dit effect zijn Pajaritos magic truffles erg geschikt voor gebruikers die een filosofische trip prefereren boven een recreatieve.

Pajaritos magic truffles: sterkte, dosering en gebruik

Deze truffles zijn gemiddeld sterk. De effecten zijn voelbaar, maar zwak bij een dosering van ongeveer 5 gram. Met 10 gram voel je een behoorlijke high, met visuele effecten en een opvallende verandering in je gedachten. Bij doseringen van 15 gram of meer, kun je rekenen op een sterk effect, wat meer aan een trip doet denken.

Je kunt deze truffles vers eten, maar je kunt er ook smakelijke thee van zetten. Als je thee zet, is het belangrijk ze niet aan kokend water toe te voegen, omdat dit de psilocybine vernietigt. Wacht dus tot het water iets is afgekoeld voordat je de truffles toevoegt.

Bewaren

Onze magic truffels worden vers geleverd, en in de afgesloten verpakking kun je ze tot twee maanden in de koelkast bewaren. Na het openen moet je de truffles echter binnen twee dagen gebruiken. Je kunt ze ook drogen om ze in principe oneindig te bewaren.

Waarschuwing!

Magic truffels bevatten psilocybine en psilocine en beide stoffen zijn krachtige hallucinogenen. Het is dan ook belangrijk dat je zorgvuldig met hallucinogene drugs omgaat. Lees ook onze gids over veilig trippen. Zorg in ieder geval dat je in een veilige omgeving bent, en vraag iemand in de groep om als 'tripsitter' te fungeren. Deze persoon blijft nuchter en let op de anderen.

   


  By :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

9 other products in the same category: