Product successfully added to your shopping cart.

Psilocybe Utopia

De Psilocybe utopia is één van onze sterkste Magic Truffels en kan zorgen voor een extreem sterke trip. Een retourtje Utopia is misschien wel de beste manier om het te omschrijven. Net als bij de Psilocybe hollandia heeft deze soort een groeitijd van om en nabij de 10 maanden, waardoor het percentage psilocybine en psilocine tot een maximum kan worden opgekweekt.

 

 5/5 (7)

€ 19.99 incl. Btw

Ga verder

Psilocybe utopia - A Reverse Reality

Sterkte, dosering en gebruik:

De Psilocybe utopia is samen met de Psilocybe hollandia de sterkste soort in ons assortiment. Een halve verpakking van 15 gram is voor sommige mensen al genoeg voor een sterke trip. Bij de meeste mensen is een hoeveelheid van 2-3 gram (vers) al genoeg om duidelijke effecten te merken. We horen vaak dat mensen de smaak van Magic Truffels niet zo lekker vinden; gelukkkig valt dat bij de Psilocybe utopia sterk mee. Deze Magic Truffel smaakt meer nootachtig en iets minder zurig. De makkelijkste manier is om ze simpelweg op te eten (goed en lang kauwen!). Een andere manier is om er thee van te zetten. Laat de Magic Truffels 20 minuten lang trekken in heet water. Laat het water nier koken; bij kooktemperatuur zal de psilocybine in hoog tempo afbreken. Na 30 tot 60 minuten zullen de eerste effecten al voelbaar zijn. In het algemeen zijn de effecten aanwezig voor 3-6 uur.

Waarschuwing:

De Psilocybe utopia is een zeer sterke Magic Truffel. Let dan ook op de dosering, zeker als je niet bekend bent met de effecten van psilocybine. Zorg ook voor een nuchter persoon (de 'Sitter') erbij die een oogje in het zeil kan houden. Bestuur geen voertuigen als je Magic Truffels op hebt. Gebruik geen Magic Truffels onder de 18. En zeer belangrijk... Neem geen Magic Truffels als je je niet lekker voelt of een depressieve aanleg hebt. Voor meer informatie over Magic Truffels kan je terecht op onze informatie pagina's.

   


  By on 30/Oct/2018 :
  (5)

  Title : Recomedation
  Comment : I used them for medical porpuses and liked, the trip was nice, but still needed little bit more of brain maybe power giving effect.

  By :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By on 20/Dec/2016 :
  (5)

  Title : WOAHH.....
  Comment : Visuals, strange meetings with other beings. Very nice trip!


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

9 other products in the same category: