Product successfully added to your shopping cart.

Utopia truffles

Utopia truffles behoren, samen met Hollandia, tot onze sterkste magic truffles. Op zoek naar een krachtige, psychedelische ervaring? Zoek niet verder! Met een pakje Utopia truffles kunnen twee mensen van een intense trip genieten. Ben je er klaar voor?

 

 5/5 (7)

€ 19.99 incl. Btw

Ga verder

Psilocybe Utopia truffles: ongebreidelde kracht

Deze soort behoort tot de allersterkste magic truffles die je ooit zult tegenkomen. De Utopia truffle dankt zijn naam aan de geweldige toestand die hij opwekt en bevat ongelooflijk veel psilocine en psilocybine. Daarmee is dit een geweldige keuze voor psychonauten die een buitengewone ervaring zoeken. Deze truffle vraagt ongeveer tien maanden om te groeien en te rijpen. Die tijd is ook hard nodig om zulke hoge concentraties geweldige actieve ingrediënten te ontwikkelen!

Het effect van Utopia truffles

Je kunt vast wel raden dat het effect ongelooflijk krachtig is. Verwacht een aanzienlijke vervorming van de realiteit, visuals, lichamelijke sensaties en diepe, zwervende gedachten, zelfs bij een lage dosering. Als je de dosis verhoogt, wordt het wat lastiger om de sensatie te beschrijven. Reken in elk geval op een krachtige, psychedelische ervaring, bestaande uit unieke, mogelijk uitgesproken momenten.

Utopia truffles: sterkte, dosering en gebruik

Omdat deze truffles zo sterk zijn, moet je voorzichtig zijn met het doseren. Al met 3 gram kun je een aanzienlijke high opwekken. Met 5 gram mag je je op visuele verzadiging, een verscherpt gehoor en vreemde lichamelijke sensaties verheugen. Met 7,5 gram staat je een behoorlijk intense ervaring te wachten. In dat geval behoort een flinke trip tot de mogelijkheden, die vergezeld kan gaan van aanzienlijke visuals, diepe gedachten en volledig psychedelische effecten. Verhoog deze dosering niet, tenzij je heel ervaren met trippen bent.

Om deze truffles te gebruiken, kun je ze vers eten of er thee van zetten. Als je voor het laatste kiest, smaken ze beter. Het zetten van thee helpt ook om de misselijkheid te vermijden die vaak gepaard gaat met het eten van truffles. Doe ze echter niet direct in kokend water. Zo vernietig je namelijk de actieve ingrediënten, waardoor je geen high ervaart.

Bewaren:

Onze magic truffels worden vers geleverd, en in de afgesloten verpakking kun je ze tot twee maanden in de koelkast bewaren. Na het openen moet je de truffles echter binnen twee dagen gebruiken. Je kunt ze ook drogen om ze in principe oneindig te bewaren.

Waarschuwing!

Magic truffels bevatten psilocybine en psilocine en beide stoffen zijn krachtige hallucinogenen. Het is dan ook belangrijk dat je zorgvuldig met hallucinogene drugs omgaat. Lees ook onze gids over veilig trippen. Zorg in ieder geval dat je in een veilige omgeving bent, en vraag iemand in de groep om als 'tripsitter' te fungeren. Deze persoon blijft nuchter en let op de anderen.

   


  By on 21/Jun/2023 :
  (5)

  Title : Recommedation
  Comment : Recommedation

  By :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By on 20/Dec/2016 :
  (5)

  Title : WOAHH.....
  Comment : Visuals, strange meetings with other beings. Very nice trip!


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

9 other products in the same category: