Product successfully added to your shopping cart.

Mexicana Truffles

Psilocybe Mexicana was de eerste paddo die wetenschappelijk bestudeerd werd. Daarmee speelt hij een belangrijke rol in de geschiedenis van drugs en dan met name psychedelica. Deze truffles zijn gemiddeld sterk en dus perfect voor beginners die psilocybine willen ervaren zonder het risico daarbij te ver te gaan. 

 

 4.5/5 (8)

€ 13.99 incl. Btw

Ga verder

Psilocybe Mexicana truffles: waar het allemaal mee begonnen is

Psilocybe Mexicana heeft een belangrijke rol in de geschiedenis van psychedelica gespeeld. Deze soort van Psilocybe cubensis, de meest voorkomende paddo ter wereld, kwam namelijk bij Albert Hofmann terecht (de man die LSD synthetiseerde). Hij isoleerde en identificeerde psilocybine als het actieve ingrediënt. Psilocybe Mexicana vormde daarmee het beginpunt van de moderne kweek van paddo's en truffles.

Mexicana kunnen we in twee subsoorten onderverdelen: Mexicana A en Mexicana B. Mexicana A is de enige soort die sclerotia produceert. Dit is een ingewikkelde naam voor truffles, het ondergrondse deel van de paddenstoel. Daarom zijn al onze Psilocybe Mexicana truffles automatisch Mexicana A truffles.

Het effect van Mexicana truffles

Mexicana truffles zijn vrij mild. Het effect is daarmee aanzienlijk gematigder dan dat van andere soorten, wat ze de perfecte optie voor beginners maakt; het risico op teveel nemen is klein. Over het algemeen kun je rekenen op milde visuals, het 'openen' van gedachtepatronen, verhoogde gevoeligheid voor stimuli en het vermogen om de humor in te zien van wat er om je heen gebeurt.

Mexicana truffles: sterkte, dosering en gebruik

Zoals vermeld, zijn deze truffles niet zo sterk als andere. Over het algemeen beschouwt men 5 gram als een lage dosering, waarbij het effect wel aanwezig, maar subtiel is. 10 gram wekt een gematigde trip op met merkbare visuele en lichamelijke effecten, die niet overweldigen. Als je 15 gram gebruikt, zul je een aanzienlijk sterker effect merken. Veel mensen beschouwen dit als een standaard dosering voor een sterke trip.

De simpelste manier om Mexicana truffles te gebruiken, is door ze simpelweg zo te eten. Ben je niet dol op de smaak? Zet er dan thee van. Als je dit doet, voorkom dan wel dat de truffles in kokend water terechtkomen. De hitte vernietigt namelijk de psilocybine, waardoor een high achterwege blijft!

Bewaren

Onze magic truffels worden vers geleverd, en in de afgesloten verpakking kun je ze tot twee maanden in de koelkast bewaren. Na het openen moet je de truffles echter binnen twee dagen gebruiken. Je kunt ze ook drogen om ze in principe oneindig te bewaren.

Waarschuwing!

Magic truffels bevatten psilocybine en psilocine en beide stoffen zijn krachtige hallucinogenen. Het is dan ook belangrijk dat je zorgvuldig met hallucinogene drugs omgaat. Lees ook onze gids over veilig trippen. Zorg in ieder geval dat je in een veilige omgeving bent, en vraag iemand in de groep om als 'tripsitter' te fungeren. Deze persoon blijft nuchter en let op de anderen.

   


  By :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By on 20/Dec/2016 :
  (3)

  Title : Too mild
  Comment : Too mild for me. Next time I take Utopia again.

  By on 20/Dec/2016 :
  (5)

  Title : Microdose!
  Comment : A la premiere prise en microdose, fonctionne la ou ne fonctionnait pas un antidépresseur. Livraison discrete 3 jours après expédition, état impéccable.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

9 other products in the same category: