Product successfully added to your shopping cart.

Pandora Truffle

De Pandora truffle is door MushMagic ontwikkeld en een iets zwakkere (maar nog steeds erg sterke) versie van de Hollandia truffle. Daarmee is dit een perfecte keuze voor gebruikers die graag een stapje verder willen gaan. Je zult een sterke trip ervaren, maar niet het universum verlaten!

 

 4.5/5 (6)

€ 17.99 incl. Btw

Ga verder

Psilocybe Pandora truffles: de eigen creatie van MushMagic

De Pandora truffle is onze variatie op de Hollandia truffle, een ware favoriet onder psychonauten. De Hollandia staat bekend om zijn kracht en in dat opzicht stelt ook de Pandora niet teleur. Deze truffle is echter iets zwakker, waardoor hij toegankelijker is voor gebruikers die de overstap van milde naar sterke truffles willen maken. Kortom, het perfecte opstapje als je op zoek bent naar een krachtige psychedelische ervaring.

Het effect van Pandora truffles

Dit zijn sterke truffles die barsten van de psilocine en psilocybine en daarmee wekken ze sterke effecten op. Heb je zin in trippy visuals en wervelende gedachten? Dan biedt de Pandora truffle een goed startpunt. Naast deze effecten mag je lichamelijke sensaties verwachten, zeker aan het begin van de high. En als je met vrienden bent, kun je er zeker van zijn dat de wereld om je heen hilarisch wordt.

Pandora truffles: sterkte, dosering en gebruik

Vanwege de sterkte is het verstandig om met een lage dosering te beginnen en deze langzaam op te bouwen. Dit geldt vooral als je nog maar weinig ervaring met psilocybine truffles of paddo's hebt. Een lage dosering is ongeveer 3 gram. Hiermee voel je wel een high, maar waarschijnlijk merk je geen uitgesproken effecten. Als je je dosering verhoogt naar 7,5 gram, kun je visuele vervormingen, lichamelijke sensaties en verscherpte geluiden verwachten. Met een nog hogere dosis, wordt het nog extremer. Een volledig pakje, 15 gram, is extreem sterk voor de meeste mensen en wekt een intense trip op.

Om truffles te gebruiken, kun je ze simpelweg eten. Je kunt ze echter ook vermalen en in voedsel verwerken. Ze hebben een erg aardse smaak, dus let goed op je combinaties. Kook of bak de truffles niet, want dit kan de psilocybine verwoesten.

Bewaren

Onze magic truffels worden vers geleverd, en in de afgesloten verpakking kun je ze tot twee maanden in de koelkast bewaren. Na het openen moet je de truffles echter binnen twee dagen gebruiken. Je kunt ze ook drogen om ze in principe oneindig te bewaren.

Waarschuwing!

Magic truffels bevatten psilocybine en psilocine en beide stoffen zijn krachtige hallucinogenen. Het is dan ook belangrijk dat je zorgvuldig met hallucinogene drugs omgaat. Lees ook onze gids over veilig trippen. Zorg in ieder geval dat je in een veilige omgeving bent, en vraag iemand in de groep om als 'tripsitter' te fungeren. Deze persoon blijft nuchter en let op de anderen.

   


  By on 20/Dec/2016 :
  (4)

  Title : Great Trip!
  Comment : I probably would've enjoyed the Pandora a bit more if I hadn't taken any alcohol prior to consuming them. I had a great, positive, dynamic trip with visuals, philosphical thoughts (best part) and creative hallucionations. It was a bit intense, but that's probably the alcohol at play.

  By :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By on 20/Dec/2016 :
  (5)

  Title : Too strong trip :P
  Comment : I had a bad trip because I think I take too much this time :P Next time only 10 grams ;)


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

9 other products in the same category: