Product successfully added to your shopping cart.

Fantasia truffles

Fantasia truffles zijn een briljante keuze voor mensen die nog niet zoveel ervaring met psilocybine hebben. Ze zijn erg gebruiksvriendelijk en gemiddeld krachtig. Daarmee zijn ze perfect om kennis te maken met de wereld van Psilocybe cubensis.

 

 4.5/5 (6)

€ 16.99 incl. Btw

Ga verder

Psilocybe Fantasia truffles: een mild begin

Fantasia is een milde soort van sclerotia (een andere benaming voor truffles) die perfect is voor beginners en liefhebbers van een minder sterke psychedelische ervaring. Daarmee zeggen we echter niet dat deze truffle geen hallucinogene trip opwekt, want dat gebeurt wel degelijk! Ondanks de matige niveaus van psilocybine en psilocine staan deze magic truffels bekend om het opwekken van sterke visuals. Ze moedigen daarbij ook hysterische lachbuien aan!

Het effect van Fantasia truffles

Deze truffles behoren niet tot de sterkste soorten, maar bieden wel ongelooflijk prettige effecten. Om deze in volle glorie te ervaren, heb je waarschijnlijk wel een hogere dosering nodig. Als je deze beslissing echter neemt, mag je geweldige sensaties verwachten! Reken op trippy visuals, golvende lichamelijke sensaties, een diepe waardering voor geluid en een vermogen om de wereld om je heen hilarisch te vinden.

Fantasia truffles: sterkte, dosering en gebruik

Zoals vermeld, vallen Fantasia truffles aan de milde kant van het spectrum. Toch is dit geen nadeel, want je hebt hiermee veel flexibiliteit, waar het bij de sterkere soorten nog weleens aan ontbreekt. Met minder krachtige magic truffels kun je je dosering namelijk heel precies afstellen. En zo kun je de door jou gewenste high gemakkelijker bereiken, in plaats van in het ongewisse te verkeren.

Een lage dosering is ongeveer 5-7,5 gram. Met deze hoeveelheid mag je op lichamelijke sensaties, verzadiging van kleuren en mogelijk een lichte vervorming van licht en geluid rekenen. Een volledige trip is met deze dosering echter onwaarschijnlijk. Een gemiddelde dosis is ongeveer 10-11 gram. Hierbij ervaar je sterkere kleuren en zul je zeker opmerken dat de realiteit er anders uitziet. Ook gedachten worden inzichtelijker. Bij een hogere dosis, tot wel 15 gram, kun je een krachtige trip met visuele en auditieve hallucinaties verwachten.

Je kunt deze magic truffels vers eten of er thee van zetten. Het gemakkelijkst is om ze direct te eten, maar dit vindt niet iedereen prettig. Als je thee zet, kun je de smaak verbeteren. Doe de truffles echter niet in kokend water, omdat dit de psilocybine vernietigt!

Bewaren

Onze magic truffels worden vers geleverd, en in de afgesloten verpakking kun je ze tot twee maanden in de koelkast bewaren. Na het openen moet je de truffles echter binnen twee dagen gebruiken. Je kunt ze ook drogen om ze in principe oneindig te bewaren.

Waarschuwing!

Magic truffels bevatten psilocybine en psilocine en beide stoffen zijn krachtige hallucinogenen. Het is dan ook belangrijk dat je zorgvuldig met hallucinogene drugs omgaat. Lees ook onze gids over veilig trippen. Zorg in ieder geval dat je in een veilige omgeving bent, en vraag iemand in de groep om als 'tripsitter' te fungeren. Deze persoon blijft nuchter en let op de anderen.

   


  By :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By :
  (4)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

9 other products in the same category: