De beste psychedelische festivals van Europa

Gepubliceerd op:
Categorieën : Default

De beste psychedelische festivals van Europa

Een voortreffelijke verzameling van psych festivals deze zomer. De beste Europese DJ's brengen de beats, interdimensionale licht installaties, kunst, workshops, lezingen, chill ruimtes in imposante natuur locaties. Kies er een uit of ga ze allemaal af. De zomerse warmte staat aan jouw zijde.

 

O.Z.O.R.A. Festival

Een psychedelisch samenkomen gezegend met zwoele Hongaarse zomeravondsferen die zich uitstekend lenen voor een goed feest. Het O.Z.O.R.A. Festival heeft een multi-dimensionale lichtshow. Sets van Astrix en Atmos en honderden andere muzikale wonderdokters die allesbehalve stilte zullen creëren. Overdag participeren liefdevolle menigten van gelijkgestemde psychonauten gezamenlijk in yoga, meditatie en workshops in hout sculpturen en amulet ontwerpen. In de nacht draait het slechts om één ding: dansen, dansen en nog eens dansen. Van 31 juli tot 6 augustus zal de uiterst oogverblindende locatie wederom getransformeerd worden tot een explosief bubbel-universum! Dádputsza, Hongarije

Freedom Festival


Een bijna-overdosis van zintuiglijke waarnemingen dit jaar bij Freedom Festival. Europa's beste dance artiesten komen bij elkaar om je synchroon met de natuur te laten swingen, terwijl men collectief een globaal baken van peace & love uitstraalt. Een klein stukje van de imposante Portugese bossen wordt omgetoverd tot een surreële psychedelische dimensie. Diegene die de hoogste vibraties willen projecteren en ontvangen zijn op hun plek op deze heilige plek. Gelijkgestemde wezens, zonen en dochters en broeders en zusters van de kosmos, strijk neer op Freedom Festival voor 7 dagen van wederzijdse bewustwording en positieve energie-uitwisseling.
8-14 augustus. Serra Da Estrela Natural Park, Portugal.

Psy-Fi

Het 5de jubileum van Psy-Fi staat garant om transendentaal te gaan. “Book of Changes” belooft je psychedelische dorst te lessen. Europa's beste beatmakers, onder meer Astrix en Ace Ventura, komen samen met een collectieve levitatie naar hogere sferen als doel. Sommige van de meest beestachtige soundsystems zullen acte de presénce geven, die sonische portalen naar andere dimensies zulllen garanderen. Waar The Main Stage bedoelt is voor dansbare beats, biedt de Artistry Plaza een plek voor creatieve inspiratie. Workshops, lezingen of gewoon een plek om te chillen vind je in The Sacred Island. Bij 's lands meest vreugdevolle psychedelische samenkomen reinigen we onze spirituele innerlijke mens, zonder het feesten over te slaan!
16-20 Augustus. Leeuwarden, Netherlands.