Top-5 Sterktste Magic Truffels

Gepubliceerd op:
Categorieën : Default

Top-5 Sterktste Magic Truffels

Magic truffels worden steeds populairder. Klik hier en ontdekt de top-5 sterkste truffels die je door Psychedelia zullen gidsen.

Waar zijn al die magnifieke magic truffels vandaan gekomen? Ze bestonden al lang maar verschenen in het mainstreamgebruik vanwege het verbod op psychedelische paddenstoelen in Nederland in 2008. Omdat het niet mogelijk was om funky paddenstoelen te verkrijgen, omarmden veel psychedelische ontdekkers de neefjes van paddo’s: truffels. Deze magische Psilocybes leven onder de grond, ze ontstaan onder de oppervlakte vanwege harde milieuomstandigheden die hen verhinderen om omhoog te groeien en paddenstoelen te worden.

Er zijn veel verschillende soorten en varianten truffels. We zullen de top-5 sterkste ervan beschrijven; hou je vast.

1. UTOPIA

Zoals de naam doet vermoeden, kan je dankzij deze magic truffel een perfecte wereld construeren met je krachtige verbeelding. Het staat je toe om op een hoger niveau van bewustzijn te komen en biedt je vreemde visuals. De perceptie van kleur verandert; figuren verwijderen zichzelf van de normale geometrische realiteit. Verwacht diepe gedachtes over het leven en het universum. De Psilocybe utopia is heel krachtig, dus 5-7,5g is een goede dosis voor beginnende trippers. Het is goed om in het begin minder te nemen als je het eerst uit wil testen. Voor een ervaring van gemiddelde sterkte is 8-10g goed, en alles boven de 10g zorgt voor een ultra-trippy ervaring.

2. HOLLANDIA

Deze speciale Psilocybe wint de zilveren medaille als een van de sterkste trippy truffels. Je kunt hallucinaties en vibrerende golven door je lichaam ervaren. Verhoogde zintuigen en intensere creativiteit kunnen een fantastische verbeelding creëren voor trippende kunstenaars. Je kan je één met alles voelen. De verbinding tussen alles kan teruggeleid worden naar je eigen geest. 100% zen. De hollandia smaakt vergeleken met andere truffels best goed. Met slechts 7,5g kan hollandia je een nieuwe wereld tonen. Bij 10-12g krijg je een medium tot krachtig effect dat je in een nieuwe en mooie realiteit kan onderdompelen. Alles boven de 15g wordt alleen aangeraden aan ervaren trippers.

3. MOKUM

Deze speciale Psilocybe is niet zo sterk als de vorige truffels maar nog steeds heel krachtig en magnifiek. Deze truffel kan je sociaal maken en genereert contemplatieve gedachtes over de existentie van het leven. Mogelijk ervaar je dat creatieve blokkades verdwijnen terwijl je patronen van schoonheid en fantasie visualiseert. Gezien de dosering kan 7,5g al een aantal trippy ervaringen. Een dosering van 10g wordt als medium beschouwd; het brengt je naar het volgende level. Bij 15g zie je de wereld vanuit een compleet andere hoek en psychedelische gevoelens zullen Zen bij jou zijn. Zorg er alleen voor dat je je comfortabel voelt in je omgeving.

4. PANDORA


Volgens de mythe ontving Pandora, de dochter van Zeus, gemaakt uit klei en tot leven gebracht, een doos van haar vader met daarop de tekst “Niet Openen!” Uit nieuwsgierigheid opende ze de doos en al het kwaad werd in de wereld ontketend. Stel je nu het tegenovergestelde voor; het openen van een doos Psilocybe pandora en het ontketenen van al het goede in je geest. Als je serieuze psychedelische vibes wil, zoek dan niet verder. Deze magic truffel biedt je geestverruimende gedachtes en werpt licht op de donkerste hoekjes van je geest. De dosis van 7,5g is goed voor beginnende trippers. Voor sterkere gevoelens en een wijdere opening van de doos van Pandora zou 10g genoeg moeten zijn. Voor een volledige onderdompeling in de mystieke psychedelische doos zou 15g moeten volstaan.

5. ATLANTIS

De Atlantis-truffel werd ontdekt in Fulton Country, Georgia (VS). Deze magnifieke Psilocybe zal je de kusten van Atlantis doen ontdekken en zal je onderdompelen in dit mythische eiland. Veel ervaren Atlantis heel visueel, dus als je een kunstenaar bent of veranderende figuren wil ervaren, dan zal Atlantis je begeleiden. In hogere doseringen zijn verlichting en diepe filosofische gedachten te verwachten. Net als bij Pandora kunnen beginners starten met 7,5g, wat al voor trippy visuals kan zorgen. Met 10g wordt het al next level en overdenk je waarschijnlijk belangrijke existentiële vragen. Met de dosering van 15g of meer kan je het Atlantis van je geest serieus ontdekken; trippen op het strand zou een geweldige ervaring kunnen zijn, neem alleen voorzorgsmaatregelen met zwemmen tijdens het trippen.

CONCLUSIE: PSYCHEDELISCHE TRUFFELMAGIE

Dit is het dus, de top-5 sterkste magic truffels die je kan ervaren. De meeste mensen kauwen simpelweg op deze truffels en slikken ze daarna door, maar als de smaak niet te doen is dan kan je het ook mixen met yoghurt; of stop het in thee en wacht 20min voordat je het magische brouwsel drinkt. Zorg er wel voor dat het water niet kookt, want dat kan belangrijke psychedelische eigenschappen van de magic truffels deconstrueren.

De dosering maakt natuurlijk uit. Als je 20g zwakke truffels inneemt, dan kan dat een veel sterkere trip opwekken dan 5g van de sterkste truffels die je kan vinden. Onthoud de volgende regel: “het verschil tussen medicijn en vergif is de dosering”, dus zorg ervoor dat je de sterkte van je gewenste truffel begrijpt en precies de hoeveelheid afmeet die je in wil nemen.

Het is belangrijk om op te merken dat psychedelische substanties op iedereen een ander effect hebben. Het heeft te maken met individuele ervaringen, psychologie en fysiologie. Als je een beginner bent, dan raden we je sterk aan om een kleine dosering te nemen in een omgeving waarin je je op je gemak voelt. Als je in significante mentale toestanden verkeert of in het algemeen geen psychedelische substanties zou moeten nemen, neem ze dan niet - zorg ervoor dat je goed voor jezelf zorgt.