De top 10 slechtste plekken om Magic Truffles te nemen

Gepubliceerd op:
Categorieën : Default

De top 10 slechtste plekken om Magic Truffles te nemen

Er zijn slechte plekken om paddo's te nemen en slechte situaties om je in te bevinden! We helpen je om deze te vermijden met een lijst van de 10 slechtste locaties en situaties.

De ervaring van het nemen van magic truffles is niet iets dat we licht moeten opvatten. De opzet en omgeving zijn twee belangrijke elementen om ervoor te zorgen dat de trip een positieve reis zal zijn. Een positieve reis is iets dat we allemaal willen, maar helaas kan een slechte trip je ook overkomen.

Voor meer informatie, bekijk dit artikel over "Een slechte trip met magic truffles, is het erg?".

Zoals hierboven gezegd, zijn de "opzet en omgeving twee van de meest belangrijke elementen." Toch zijn dit zaken die niet iedereen in overweging neemt voordat magic truffles worden geconsumeerd. De gelegenheid kan zich voordoen dat magic truffles je spontaan worden aangeboden. Hoewel spontane gebeurtenissen erg leuk en vernieuwend kunnen zijn, is het nog steeds van belang om je in de juiste omgeving en met de goede mensen om je heen te bevinden. Hieronder beschrijven we tien plekken/situaties die je moet vermijden.

1. NIET DE JUISTE MENSEN

Het innemen van paddo's kan je wat gevoelig maken voor de energie van andere mensen: met andere woorden, het kan je meer uitgesproken maken. Daarom is het erg belangrijk om je te omgeven met de juiste mensen, mensen bij wie je je comfortabel voelt. Als je jezelf zeer gevoelig vindt, dan is het verstandig om je niet onder mensen te bevinden die je niet kent of mensen bij wie je je niet helemaal goed voelt. Dit is een van de belangrijkste elementen om geen slechte trip te krijgen.

2. DRUKKE PLEKKEN

Kun je het je voorstellen, helemaal trippend, omgeven door honderden mensen: al die energieën, al die gezichten? Nee, een drukke plek is zeker geen goede plaats om je te begeven met magic truffles. De kans bestaat ook dat je je groep uit het oog verliest en dat je alleen achterblijft. Natuurlijk is er een mogelijkheid dat je de beste tijd van je leven hebt, maar als je een beginner bent, vermijd dan drukke plekken.

3. ALLEEN

Alleen zijn als je middelen zoals magic truffles neemt, kan inzichtelijk zijn voor jezelf, maar niet iets dat je wilt doen als je Truffles voor het eerst consumeert. Zorg ervoor dat, wanneer je paddo's in je eentje neemt, je iemand hebt die jou kan observeren, en als je je minder gaat voelen, je kan opbeuren. De term voor een dergelijk persoon is 'trip oppas'. Een trip oppas is iemand die ervaring heeft met geestverruimende substanties en die weet waar hij op moet letten als jij een middel gebruikt zoals magic truffles.

 

4 VLIEGTUIG

Het nemen van magic truffles in een vliegtuig is niet de beste optie voor jou. Er zijn simpelweg zo veel factoren die je trip op een slechte manier kunnen beïnvloeden. Er is geen andere plek om naartoe te gaan, je zit klem naast de persoon die op de stoel naast je zit, het eten is verschrikkelijk, je kunt niet zelf vliegen, en je moet dealen met de zenuwen als je opstijgt en als je landt. Luister alsjeblieft niet naar die ene vriend die denkt dat het een goed idee is om paddo's te nemen in Amsterdam voordat je met het vliegtuig weer naar huis gaat!

5. ZWARTE VRIJDAG

Stel je voor dat je magic truffles neemt op zwarte vrijdag en wordt opgezogen door lage prijzen en een geobsedeerde menigte. Dit doet jou en je vrienden geen enkel goed bij het trippen. De enige manier waarop je nog iets van je Truffle trip kan maken in deze situatie is door de menigte te observeren vanaf een balkonachtige setting, waarbij je kunt lachen om de mensen die gek worden.

6. DIERENTUIN

Een dierentuin is absoluut geen goede locatie om Truffles te nemen. In eerste instantie denk je misschien dat er in een dierentuin een sfeer heerst waardoor je je nauw verbonden voelt met de natuur en de dieren, maar het effect van psilocybine zorgt ervoor dat je dieper na gaat denken over het hele concept van een dierentuin en kan je het inzicht geven dat opgesloten dieren in een dierentuin helemaal niet gelukkig zijn omdat ze gevangen gehouden worden. Als je je nauw verbonden wilt voelen met de natuur op een comfortabele manier, kun je een botanische tuin bezoeken.

7. OP HET WERK

Als je geen werk hebt waar je iets creatiefs moet doen zoals tekenen, muziek maken of iets dergelijks, dan is het waarschijnlijk beter om geen magic truffles te nemen. Je werkplek kan veranderen in een negen tot vijf gevangenis waar medewerkers op zombies lijken en de koffiemachine een verzamelplaats voor cafeïne verslaafden wordt. Over het algemeen wil je je niet in een dergelijke situatie bevinden.

Sommige mensen doen tegenwoordig aan 'microdosering', dit is een revolutionaire manier om psychedelica te gebruiken. Ze nemen een zeer kleine hoeveelheid van een psychedelische substantie en gaan dan door met hun dagelijks leven. Op deze manier kun je proberen om paddo's met werk te combineren.

8. MUZIEKFESTIVAL

Een muziekfestival kan de beste plek zijn om magic truffles te nemen, maar kan ook de slechtste plek zijn. Een muziekfestival moet de faciliteiten bieden die je in het bijzonder nodig hebt als je tript op psilocybine. Een gemiddelde trip duurt vier uur en een gemiddeld festival duurt zo'n twaalf uur, wat betekent dat je ongeveer acht uur moet overbruggen na het bijkomen van de Truffles. Daarom moet je er zeker van zijn dat alles wat je nodig hebt in de buurt is: goed eten en drinken, muziek die je leuk vindt, een chill out ruimte, goed weer en natuurlijk een algemene goede sfeer. Met andere woorden, een uitverkocht metalfestival met slechts één podium en geen chill out opties is niet de beste plek om Truffles te nemen, vooral als je niet echt van dark metal houdt.

9. STADSMUSEUM IN HET WEEKEND

Houd jezelf niet voor de gek door een stadsmuseum op een drukke zaterdag te bezoeken in het toeristische spitsuur. Het kan leuk zijn als je alleen bent met de kunst, maar meestal wordt je omgeven door een overvloed aan toeristen die in de weg staan om de mooie kunstwerken te kunnen zien. Als je naar een museum wilt gaan, kies er dan één uit die niet te druk is en, wanneer mogelijk, bezoek deze op een doordeweekse dag.

10. ALCOHOLGEBRUIK

Op iedere verpakking van paddo's staat: 'Gebruik geen alcohol..'. Alcohol kan een sterk effect hebben op de gebruiker. Lichamelijk gezien kan het genotsmiddel maagklachten veroorzaken en geestelijk gezien kan het je manier van denken op een angstwekkende manier beïnvloeden.

Het is vooral belangrijk om erachter te komen wat voor soort persoon je bent als je psychedelische middelen gebruikt. Er zijn mensen die magic truffles overal en wanneer ze maar willen kunnen nemen, het hangt echt af van je gemoedstoestand.