Top-5 Magic Truffels Voor Beginners

Gepubliceerd op:
Categorieën : Default

Top-5 Magic Truffels Voor Beginners

Psilocybine dat in truffels te vinden is, kan tot krachtige ervaringen leiden. Alhoewel het heel positief kan zijn, is het belangrijk om te weten welke truffels je als beginner moet nemen en hoeveel je daarvan moet consumeren om de best mogelijke trip te krijgen.

Magic truffels zijn psychedelische juweeltjes, maar het kan lastig zijn om te weten waar te starten, vooral als je een beginner bent. Om je een beetje te helpen, hebben we een lijst van 5 strains voor beginners samengesteld om je psychedelische reis wat makkelijker te maken. Check ze hieronder!

1. PSILOCYBE MEXICANA

Psilocybe Mexicana is waarschijnlijk de gerenommeerdste soort magic truffel. Het is ook een ideaal beginpunt voor wie de wereld van het trippen binnen wil stappen maar nog geen ervaring heeft en er niet meteen helemaal in wil duiken.

Deze truffel begint na ongeveer 5 gram zeer opvallende effecten te hebben. De sensaties kunnen fijne gevoelens en humor bevatten, maar ook creativiteit en filosofische gedachtes. Andere effecten kunnen gevoelens van avontuur en openbaring zijn. Sommige mensen kunnen lichte verwarring en vreemdheid ervaren.

Daarom krijgt de algehele sterkte van Psilocybe Mexicana 2,5/5. Het visuele element van deze truffels is 1/5, wat ze een goede keus maakt voor beginners, aangezien ze niet te overweldigend zijn. De creativiteitswaarde van deze truffel is 4/5, met een score van 3/5 voor filosofische gedachtes. Deze combinatie kan hele inzichtvolle gedachten bieden zonder te veel visuele prikkels. De effecten zijn voelbaar bij 5g, 10g zal een ervaring van gemiddelde sterkte bieden en 15g een vrij sterke.

2. PSILOCYBE TAMPANENSIS

Psilocybe Tampanensis-truffels hebben vanwege de unieke, diepgaande gedachtes die ze stimuleren de naam “steen der wijzen” gekregen. Deze truffel werd voor het eerst ontdekt in Tampa, Florida; vandaar de naam.

Psilocybe Tampanensis staat wat sterkte betreft wel een stapje hoger dan Mexicana. De algehele sterkte is 3,5/5. Effecten van deze truffel zijn vanaf ongeveer 4g voelbaar en voor veel mensen kan een sterke trip bereikt worden door 15g te consumeren. Effecten kunnen binnen de eerste 15 minuten na consumptie ervaren worden en kunnen tot 6 uur aanhouden. De visuals-score voor Psilocybe Tampanensis is 3,5/5. De mate van creativiteit en intensiteit zijn voor deze truffel allebei 3,5/5 en de score voor filosofische gedachtes piekt met 5/5.

3. PSILOCYBE PAJARITOS

Psilocybe Pajaritos ligt wat sterkte betreft tussen Mexicana en Tampanensis in, met een algehele sterkte van 3/5.

De naam van deze truffel betekent “kleine vogeltjes”, vanwege hun kleine formaat en het feit dat ze je sky high zullen laten vliegen. Na 5g zijn de effecten duidelijk merkbaar, 10g levert een gemiddelde sterkte en een volle dosis van 15g creëert een sterk trippy ervaring. Deze effecten zijn na slechts 30 minuten te verwachten en kunnen ongeveer 6 uur aanhouden. Pajaritos scoort een 2/5 wat visuals betreft en een 4/5 voor zowel creativiteit als filosofische gedachtes, waardoor het ruimte biest voor interessante en inspirerende gedachtes. Dit geeft de truffel een intensiteitswaarde van 2/5.

4. PSILOCYBE FANTASIA

Psilocybe Fantasia is een andere goede keuze voor beginners vanwege zijn positie in het midden van het spectrum, met een algehele sterkte van 3/5.

Wie deze truffels gebruikt kan verwachten te lachen, socialer te zijn en inspirerende gedachtes te hebben. Effecten zijn merkbaar bij 5g, een sterke trip kan geproduceerd worden door ongeveer 10g te nemen, en 15g zal iemand volledig in de ervaring onderdompelen. De effecten zijn binnen ongeveer 15 minuten te verwachten. De ervaring kan bij een grotere dosis tot 6 uur duren en bij een kleinere tot 3 uur. Psilocybe Fantasia heeft wat visuals betreft een score van 4/5, dus maak je klaar voor een reis. De creativiteits- en intensiteitswaarde is 2/5. De mate van filosofische gedachtes is echter een indrukwekkende 4.5. Psilocybe Fantasia wekt duidelijk een zeer visuele en perceptieveranderende ervaring op.

5. PSILOCYBE ATLANTIS

Psilocybe Atlantis ligt met een algehele sterkte van 4/5 waarschijnlijk aan het eind van het spectrum van truffels voor beginners.

De naam kwam voort uit het feit dat het ontdekt werd in Fulton Country in de Amerikaanse staat Georgia. Van de effecten van deze truffel wordt gezegd dat ze vrij intens zijn, wat leidt tot een nieuwe perceptie van de realiteit omdat deze totaal anders verschijnt. Dit kan leiden tot diepe filosofische gedachtes en een creativiteitsboost. Effecten van deze truffel zijn na slechts 15 minuten al merkbaar en kunnen 6 uur aanhouden als je dosis groot genoeg is. 5g Psilocybe Atlantis zal matige intensiteit produceren, terwijl een volledige 15g je zal lanceren tot psychedelische sferen. Qua visuals en intensiteit scoort deze truffel 4/5. De creativiteitsrating is 3/5 en die van filosofische gedachtes een volle 5/5.

HOE NEEM JE TRUFFELS?

Truffels zijn heel makkelijk te consumeren en kunnen simpelweg in rauwe vorm gegeten worden. Het is aan te raden om ze grondig te kauwen om gevoelens van misselijkheid te voorkomen en om de opname van psilocybine te verhogen. Truffels kunnen ook geconsumeerd worden als een thee. Laat ze simpelweg 20 minuten in heet water trekken en zeef de thee daarna. Plaats de truffels niet in kokend water, aangezien dat het psilocybinegehalte kan beschadigen.