Product successfully added to your shopping cart.

In geval van een bad trip

Bad trip Magic Truffels

Magic Truffels kunnen voor sommige mensen een heftige ervaring zijn. Meestal is dit op een positieve manier. Maar een trip op psilocybine is niet voor iedereen zomaar weggelegd. Een drastische verandering van de bekende allerdaagse werkelijkheid kan bij sommige mensen gevoelens van angst en paniek oproepen. Als mensen tijdens een trip paniekerig en/of angstig worden, dan wordt dit een 'Bad Trip' genoemd.

Het ligt helemaal aan de persoon hoe hier het beste mee omgegaan kan worden. Sommige mensen gaan liever even afgezonderd zitten zonder teveel prikkels van buitenaf. Voor de meeste mensen, vaak de onervaren trippers, is het juist goed om even rustig met iemand te praten die ze op hun gemak stelt. Iemand die nuchter is en goed aandacht kan geven aan de individuele situatie (ook wel de Sitter genoemd) kan hier dan ook zeer goed van pas komen.

Vaak zijn mensen die een bad trip hebben bang om niet meer uit de trip te komen. Wees gerust, iedereen komt er altijd weer uit. Het is belangrijk om de mensen die een bad trip hebben rustig duidelijk te maken dat het effect van de Magic Truffels slechts tijdelijk is en na een tijdje vanzelf weer weggaat en alles weer bij het oude wordt. Magic Truffels zijn daarnaast emotie versterkend. Bij negatieve gedachten zullen deze alleen maar negatiever worden. En bij positieve gedachten dus omgekeerd. Vaak is een positief praatje dan ook voldoende om de persoon weer op z'n gemak te stellen.

Door sommige mensen wordt aangeraden om in het geval van een bad trip suiker te nuttigen, omdat suiker de werking van de Magic Truffels zou verminderen en volgens sommigen zelfs helemaal zou stoppen. Dit is niet helemaal waar. Het effect van Magic Truffels wordt door het eten of drinken van suiker niet minder en zal al helemaal niet stoppen. De psilocybine blijft gewoon werken, net zo sterk en lang als wanneer de suiker niet genuttigd zou worden. Het is wel zo dat door de consumptie van suiker er dopamine in je hersenen wordt aangemaakt dat zorgt voor een tijdelijk prettig gevoel. Voor veel mensen kan dit een voldoende boost zijn om van een bad trip weer een positive trip te maken. Wat suiker bij de hand hebben is dan ook geen slecht idee.

En als laatste... Een verandering van omgeving (met weinig prikkels) in combinatie met een glas vruchtensap of kruidenthee doet ook vaak wonderen.

 

MushMagic

Magic Truffels